Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Aπίστευτο περιστατικό




1)Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εξορμήσεων διακίνησης του τεύχους νο 31 των Financial Crimes, το οποίο εξαντλήθηκε και στο τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει σε μορφή pdf μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις σε αρκετά ΜΜΕ και σε αθλητικές συναντήσεις (διανομή σε αθλητικούς συντάκτες).



2)Μας το είπαν και μας το έστειλαν, έχει γεμίσει ο Πειραιάς από τέτοια φύλλα.
Άναυδοι μείναμε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Πειραιά «Μέλλον». Το διασταυρώσαμε, (αναλυτικό ρεπορτάζ στο www.mellon.gr) όντως είναι έτσι το δημοσίευμα, όντως είναι έτσι το www.antoniskokorikos.blogspot.com, δηλαδή με πολιτικά κείμενα, τα οποία συνοδεύουν φωτογραφίες soft πορνό. Για το θέμα μάθαμε ότι είναι ενήμεροι εδώ και μέρες οι συνάδελφοι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Σε μια εποχή που ο κλάδος έχει ανάγκη από κοινωνικές συμμαχίες για να αντιμετωπίσει την επίθεση της κυβέρνησης, η εμφάνιση τέτοιων παρακμιακών φαινομένων δίνουν αφορμές για ισοπεδωτικά σχόλια με λογικές συλλογικής ευθύνης, που δεν βοηθούν.
Πολύ περισσότερο όταν ο πρωταγωνιστής είναι στέλεχος συνδικαλιστικής παράταξης του δημοσιογραφικού χώρου, διευθυντικό στέλεχος στο Κανάλι 1 και πολιτικό πρόσωπο του χώρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ευχόμαστε να μην ξαναβρεθούμε μπροστά σε παρόμοιο περιστατικό.

Αλήθεια οι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1 που έκαναν μεγάλης διάρκειας κινητοποιήσεις το καλοκαίρι, έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους?


UPDATE
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ 29ης ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΕΛΛΟΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: