Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

ΕΔΟΕΑΠ: κοινωνικός τουρισμός 2008


Ενημέρωση μελών για κοινωνικό τουρισμό

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ ΕΤΟΥΣ 2008 - ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ

Συνάδελφοι

Από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008 έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008 καλούνται οι ασφαλισμένοι μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, που συγκεντρώνουν τις σχετικές προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), του έτους 2008.
Επίσης, τις ίδιες ημέρες θα χορηγούνται δελτία θεάτρου και παιδικών σκηνών.
Δικαιούχοι Κοινωνικού Τουρισμού, είναι τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, που δεν πήραν δελτία κοινωνικού τουρισμού για το έτος 2007.



Οι ενδιαφερόμενοι, μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18, 1ος όροφος), από 9.00 έως 14.00 για τη συμπλήρωση απογραφικού δελτίου για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Οι δικαιούχοι πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν:

1)Τρίπτυχο δελτίου παροχών ΟΕΕ-ΕΔΟΕΑΠ
2)Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας οικονομικού έτους 2007
3)Αστυνομική ταυτότητα
4)Εάν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο απογραφικό δελτίο και η σύζυγος (που ασφαλίζεται στον ΕΔΟΕΑΠ ως μη εργαζόμενη και ανασφάλιστη) πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΦΜ και τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητάς της.


Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού καλύπτει 8ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις), παροχή ημιδιατροφής ή πρωινού ή μόνον διανυκτέρευση. Ειδικές εκπτώσεις στο βραδινό φαγητό και μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς (πλοίο, λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο), σε χρόνο και τόπο, που επιλέγει ο δικαιούχος, μεταξύ τουριστικών καταλυμάτων σε όλη τη χώρα, με τα οποία είναι συμβεβλημένος ο ΟΕΕ. Η οικονομική συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα είναι συμβολική. Αναλυτικός κατάλογος των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2008 θα εκδοθεί προσεχώς από τον ΟΕΕ και το περιεχόμενό του θα δημοσιοποιηθεί εγκαίρως από τον ΕΔΟΕΑΠ προς τα μέλη του.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και της Διοίκησης του ΟΕΕ μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, όλοι οι δικαιούχοι, χωρίς περιορισμούς εισοδήματος.



ΔΕΛΤΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ

Η χορήγηση δελτίων θεάτρου και παιδικών σκηνών είναι ανεξάρτητη παροχή, χορηγείται σε όλους τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ. Δελτία παιδικών σκηνών δικαιούνται τα μέλη που έχουν παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών.
Η διάρκεια ισχύος των δελτίων θεάματος είναι μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.
Απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών όπως ανωτέρω (απογραφή Κοινωνικού Τουρισμού).

Όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν παραλάβει το ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ παρακαλούνται να το παραλάβουν από Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ στο ισόγειο.


Από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: