Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Απεργοσπαστική αλητεία στον SKY




φωτο από την εκδήλωση διαμαρτυρίας χθές Δευτέρα στην ΕΣΗΕΑ

Σήμερα νωρίς το πρωί συμμετείχαμε με απεργούς της ΕΤΕΡ σε συγκέντρωση έξω από τον SKY, όπου τρεις διαγραμμένοι από το σωματείο, απεργοσπάστες, δούλευαν τις κονσόλες, υπό την προστασία της αστυνομίας. Είχαν μπεί στο σταθμό από το προηγούμενο βράδυ. Αργότερα και αφού είχαμε αποχωρήσει, ενημερωθήκαμε ότι έπαθε έμφραγμα ο επιθεωρητής του ΣΕΠΕ, όταν πήγε να κάνει έλεγχο με την ΕΤΕΡ και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Μαζί με τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση, σας κάνουμε γνωστό ότι ενημερωθήκαμε ότι επί τόπου πήγε και κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.


Αύριο Τετάρτη διαδηλώνουμε μαζί με τα ταξικά μας αδέλφια από τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ, με προσυγκέντρωση Μάρνη και Πατησίων στις 10.30πμ
Οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ, όπως δώσαμε ένα καλό μάθημα στο ΔΣ της αδράνειας και του συμβιβασμού, χτες στο μικτό, έτσι και αύριο πρέπει να ακυρώσουμε τη διασπαστική πολιτική της συντεχνίας και να διαδηλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.



UPDATE
ανταπόκριση από εικονολήπτη

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ ΕΤΕΡ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ [ΑΚΟΥΣΙΑ Η ΜΗ] . ΑΥΤΗ Η ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ {ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ}.ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ 200!! ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ,ΤΟΤΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΠΛΕΟΝ,ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ.

Ενημέρωση για εργασιακά θέματα στο: financialcrimesnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: