Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


(φωτο ψήφισμα ΠΟΕΔΗΝ και ΕΛΜΕ Ικαρίας για Γ.Κρητικό)

Την ώρα που νέα μέτρα σε βάρος των μισθών, των συντάξεων και των εργασιακών σχέσεων
ετοιμάζονται.
Την ώρα που η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, η αποθέωση της εργοδοτικής
παρανομίας και η απαξίωση της εργασίας, στη χώρα μας έχουν όνομα και λέγονται Sportime,Funs news, ΑΘΛΗΤΙΚΗ, μπλοκάκια, μαύρη εργασία, κλπ

Την ώρα που οι ΣΣΕ σε εφημερίδες,ραδιόφωνα και τηλεοράσεις έχουν λήξει εδώ και μήνες και το δείγμα γραφής της τακτικής της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, ήταν η πλήρης αποδοχή της εισοδηματικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Την ώρα που κλείνουν δύο χρόνια από το σοβαρό τραυματισμό της συναδέλφου Αγγελικής
Χατζηδημητρίου, όταν έκανε ρεπορτάζ στη ΔΕΗ της Χίου από σεκιουριτά και παραμένει από
τότε με σοβαρότατα προβλήματα υγείας (και φυσικά δεν έλειψαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις, «το μαχαίρι μπήκε στο κόκαλο», όμως ποτέ δεν μάθαμε αν τιμωρήθηκε ο δράστης).

Την ώρα που ο συνάδελφος Γιάννης Κρητικός (Έθνος της Κυριακής) δικάζεται στις 8/5, με τον τυποκτόνο νόμο γιατί «τόλμησε» να καταγράψει τις κινητοποιήσεις των Ικαριωτών για τα προβλήματα του τοπικού νοσοκομείου και ο πρώην διοικητής του, ζητάει 1.200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Έχουμε κάθε λόγο να απαιτούμε από τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ (και ιδίως από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ, από συστηματικά απαξιώνουν το διασωματειακό των ΜΜΕ) κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας, στο πλευρό του συνολικού κινήματος των εργαζομένων.


ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (Πατησίων)


εργασιακή ενημέρωση στο: financialcrimesnews.blogspot.com

επίσης στις δημοσιεύσεις 7,14,16 Οκτώβρη 2007 όλα τα στοιχεία για τη δίωξη του Γ.Κρητικού, καθώς και οι δηλώσεις συμπαράστασης που προέκυψαν μετά την έκκλησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: