Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

αναδημοσίευση από την τοπική εφημερίδα "Έκφραση"



"Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της Ραδιοφωνίας υπέβαλλε στο Σταύρο Γεωργόπουλο ο Φίλιππος Πολίτης! Η απόφασή του αυτή θεωρείται οριστική, ενώ συνεχίζει το γαϊτανάκι των παραιτήσεων που πλήττουν την παράταξη της πλειοψηφίας στο Ηράκλειο! Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν η απόλυση δημοσιογράφου με απόφαση του δ.σ. της Ραδιοφωνίας, όπου ο κ. Πολίτης διαχώρισε τη θέση του ψηφίζοντας λευκό. Σύμφωνα δε, με άλλες πληροφορίες δεν αποδέχθηκε το διορισμό του ως προέδρου των παιδικών σταθμών ο κ. Όμηρος Σιμωνίδης. Οι παραιτήσεις αυτές δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στο «Όραμα για το Ηράκλειο» και είναι συνέχεια αρκετών άλλων. Να θυμίσουμε ως κορυφαία την παραίτηση του προέδρου τουΔ.Σ. Παντελή Βλασσόπουλου( και από το δημοτικό συμβούλιο), των Γ.Γ. του Δήμου Ηρακλείου Κατηχωρίτη και Μαύρου, την ανεξαρτητοποίηση του Α. Χριστοδουλίδη, την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γ. Κεσκινίδη από τη διοίκηση της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ".



σχόλιο από Financial Crimes: Ο κ. Πολίτης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης δεν είχε ψηφίσει υπέρ της απόλυσης του Τάσου Τατάρογλου, αλλά λευκό. Ήταν γνωστό ότι ήταν αντίθετος και επιπλέον είναι από τις πλέον ευγενείς και πολιτισμένες φυσιογνωμίες στο Ηράκλειο. Αν και βρισκόμαστε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αναγνωρίζουμε το ήθος του και η επιλογή της παραίτησης τον τιμά.

UPDATE
*Ο δικηγόρος του διωκόμενου συναδέλφου, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή για αναγνώριση ακυρότητας της απόλυσης και ηθική βλάβη.
*Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας σε βάρος του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, για καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων του Μάη.




ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ!!
(από την εφημερίδα τοπική εφημερίδα ΕΚΦΡΑΣΗ)
Η κρίση τέλος δεν γνωρίζει για την παράταξη του Σταύρου Γεωργόπουλου στο Ηράκλειο!
Μετά την παραίτηση (12/06) του Φίλιππου Πολίτη από το Δ.Σ. της Ραδιοφωνίας, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του δημοτικού συμβούλου Κώστα Κουτσούκου να παραιτηθεί από την προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνικών Έργων Ηρακλείου Αττικής! Οι λόγοι που επικαλείται δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι άσχετη με το σύνολο των παραιτήσεων που σαρώνουν το Δήμο Ηρακλείου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: