Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Μπουφέδες!!!









ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Το αχτύπητο "δίδυμο" της αποτυχίας στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ετοιμαζόταν να χτυπήσει και πάλι την Δευτέρα 14 Ιουλίου με την λήξη των σεμιναρίων επιμόρφωσης στην Πληροφορική για τους άνεργους δημοσιογράφους. Με μπροστάρη την "συνταξιούχο ταξιθέτρια" ετοίμαζαν και πάλι φιέστα με τελετή αποφοίτησης, λαμπερούς και διάσημους καλεσμένους, μπουφέδες με μεζεδάκια, παρλάτες και κούφια λόγια για την συμπόνια προς τους ανέργους.
Τελευταία στιγμή όμως διέρρευσαν οι προθέσεις της ΕΣΗΕΑ και οι "κομπάρσοι" της φιέστας που ετοίμαζαν -δηλαδή εμείς οι άνεργοι δημοσιογράφοι-επαναστάτησαν και τους έκοψαν το βήχα!
Οι κύριοι του Δ.Σ. τελικά μας κάλεσαν τη Δευτέρα στην ΕΣΗΕΑ για να μας δώσουν τη δεύτερη δόση του βοηθήματος των 100 ευρώ και να μας "ενημερώσουν για τον
δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων που θα αρχίσουν Σεπτέμβριο και θα έχουν 4μηνη διάρκεια".
Να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια θα ήταν η σωστότερη έκφραση αφού είδαν ότι οι άνεργοι συνάδελφοι αντέδρασαν εντονότατα στην προοπτική να εργαστούν ως μαθητευόμενοι και πάλι στο τέλος της 4μηνης επιμόρφωσης -καθώς έτσι προβλέπουν τα πλάνα του ΟΑΕΔ και αυτό ισχύει σε ΟΛΑ τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Και στο κάτω κάτω οι παροικούντες τον ...ΟΑΕΔ γνωρίζουν πολύ καλά πως προέκυψε αυτό το "επιδοτούμενο σεμινάριο Πληροφορικής" για τους άνεργους δημοσιογράφους και μην μας εξαπατούν λέγοντας ότι ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους άνεργους.
Τέλος γιατί δεν δε λένε κουβέντα για το 1000ρικο που ζητήθηκε να δοθεί ως έκτακτο θερινό βοήθημα σε όλους τους ανέργους και όχι μόνο στους αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι καλώς το εισέπραξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: