Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Απεργιακά νέα


Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν οι τεχνικοί (ΕΤΕΡ) και οι διοικητικοί υπάλληλοι (ΕΠΗΕΑ),του ραδιοφωνικού σταθμού Flash την Τετάρτη 8 Οκτώβρη, από τις 12 έως τις 4μμ, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων (μισθός Σεπτεμβρίου). Παράλληλα οι δημοσιογράφοι του σταθμού μετά από συνέλευσή τους την Τρίτη 7 Οκτώβρη, έστειλαν επιστολή στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας της να προκηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4μμ. Όμως η ΕΣΗΕΑ "δεν πρόλαβε" στη συνεδρίαση της Τρίτης 7/10 να συζητήσει το θέμα των κινητοποιήσεων σε ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα (Flash, Eξπρές, Τράγκας, κλπ) και έτσι άφησε τους συνάδελφους ακάλυπτους, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη συνεδρίαση.Το δε μικτό συμβούλιο έχει κοντά ένα 6μηνο να συνεδριάσει. Αίσχος και ντροπή στους ρεζίληδες γραφειοκράτες που παίζουν με τις αγωνίες των συναδέλφων.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ(Τετάρτη 8 Οκτώβρη)
Πάλι με το στανιό και την ύστατη ώρα, αφού ταλαιπώρησε ψυχικά τους εργαζόμενους,τελικά η ΕΣΗΕΑ κάλυψε τη στάση εργασίας στον Flash.


Eπίσης η ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για τις ΔΕΚΟ, με στάση εργασίας από τις 10πμ έως τις 3μμ, την Τετάρτη 8 Οκτώβρη, καλώντας και σε συμμετοχή στη συγκέντρωση των συνδικάτων στις 11πμ στην πλ. Κλαυθμώνος.
Αύριο Τετάρτη συνεδριάζει το διασωματειακό των ΜΜΕ με θέμα τη συνέχεια των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό, εν όψει και της απεργίας της ΓΣΕΕ στις 21 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: