Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Συζήτηση για κλιμάκωση

Προς το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ
Αγαπητοί συνάδελφοι

μετά τις δύο απεργιακές κινητοποιήσεις του Οκτώβρη για το ασφαλιστικό και την ενημέρωση που έχουμε από τις συναντήσεις του διασωματειακού, ότι εκκρεμεί στα πλαίσια κλιμάκωσης και μια 48ωρη, νομίζουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσει το γενικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.
Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρέπει να αποτιμηθούν οι δυνατότητες αλλά και οι αδυναμίες που εμφανίστηκαν στις δύο απεργίες του Οκτώβρη.
Ταυτόχρονα με τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, το αυξανόμενο κύμα ακρίβειας, τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης που ακόμα δεν έχουν ξεδιπλωθεί στο σύνολό τους στη χώρα μας και στον κλάδο μας,την απόπειρα διάλυσης των δημοτικών ΜΜΕ, την απειλή απολύσεων και περικοπών στον κλάδο, το κόψιμο της νέας γενιάς συμβασιούχων της ΕΡΤ και τόσα άλλα προβλήματα, δημιουργείται η ανάγκη για ουσιαστική συζήτηση και χάραξη ενός αγωνιστικού προσανατολισμού.
Σας καλούμε να ορίσετε συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου, με προτεινόμενες ημερομηνίες ένα από τα δύο τελευταία Σάββατα του Νοεμβρίου. Eπίσης θα ήταν απόλυτα διευκολυντική η διοργάνωση συνελεύσεων στους χώρους δουλειάς σε πανελλαδική κλίμακα, με διασωματειακή συνεργασία και συμμετοχή, ώστε από κοινού οι εργαζόμενοι να συντονίσουν τα βήματά τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
οι σύνεδροι του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ
Νάσος Μπράτσος ΕΣΗΕΑ Μπάμπης Μπίκας ΕΣΗΕΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: