Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Αντιρατσιστική και αντιπολεμική δράση



1)Ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο για τους μετανάστες και τα ΜΜΕ διοργανώνει η ΕΣΗΕΠΗΝ στις 27,28 και 29 Νοέμβρη στην Πάτρα (όπου η παρουσία κυρίως Αφγανών μεταναστών, έχει τροφοδοτήσει καταστάσεις τύπου Αγ. Παντελεήμονα). Κάντε κλικ στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΗΜΕΡΑ". Στην ιδια εφημερίδα υπάρχει σελίδα με ειδήσεις στα αλβανικά, από Αλβανό συνάδελφο. Συγχαίρουμε την εφημερίδα και το συνάδελφο για την επιλογή αυτή. Να τονίσουμε ότι η ΕΣΗΕΠΗΝ έχει γίνει νονός σε τσιγγανόπουλα και οι συνάδελφοι τα επισκέπτονται συχνά με τα δώρα τους (το θεωρούμε παράδειγμα προς μίμηση).


2)Διαβάσαμε την επιστολή του προέδρου της ΕΡΤ που έγραφε ότι ο αδικοχαμένος Γ.Κοίλιαρης δεν ήθελε να μονιμοποιηθεί!! Δεκάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ τον είχαν ακούσει με τα αυτιά τους να λέει τα ακριβώς αντίθετα και να στεναχωριέται που είχε ένα διάστημα διακοπής που τον άφηνε έξω από το Π.Δ. του Παυλόπουλου.Ντροπή!!
Βεβαίως και δεν μονιμοποιεί η ΕΡΤ τους συμβασιούχους, αλλά η κυβέρνηση με το θεσμικό πλαίσιο που ψηφίζει. Την καταγγέλουμε για περικοπές από την κορυφή της (πρωθυπουργός και υπουργοί), μέχρι τις παρυφές της (πχ τους εκλεκτούς της διορισμένους) και παλεύουμε για την ανατροπή της.
Επιπλέον έχουμε μερικές απορίες:
1)στο "τροχαίο" υπήρχαν άλλα άτομα, ποιοί είναι και τί λένε?
2)στο ΚΑΤ υπήρχε στρατιωτικός γιατρός ναί ή όχι και γιατί, τί εξειδίκευση εξυπηρετούσε η παρουσία του?
3)γιατί υπάρχει μπλάκ άουτ ενημέρωσης και δεν δίνεται στη δημοσιότητα ο ιατρικός φάκελλος του Γ.Κοίλιαρη?

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ.ΚΟΙΛΙΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: