Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Μαχητική διαδήλωση οργής



Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμοwww stop-the-war.gr stoppolemo@yahoo.gr
Η διαδήλωση οργής γκρέμισε την σημαία του σιωνιστικού μίσους!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10ΠΜ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΙΡΙΟ 16

Στην χώρα που ο Γλέζος μαζί με τον Σιάντα κατέβασαν τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη χαιρόμαστε που σήμερα κατέβηκε το σύμβολο της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού στέλλοντας το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με την κατοχή της Παλαιστίνης.

Με μια μαχητική διαδήλωση οργής την Δευτέρα 29 Δεκέμβρη στις 4μμ, για τις σφαγές του ισραηλινού στρατού κατοχής στη Γάζα, απάντησαν χιλιάδες αγωνιστές Άραβες, Παλαιστίνιοι, Σύροι ,μέλη της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο και της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Οι διαδηλωτές πολιόρκησαν την πρεσβεία των σιωνιστών, την πετροβόλησαν με θυμό και αγανάκτηση ενώ μια μεγάλη ομάδα έφτασε μέχρι την πρεσβεία όπου και αγωνιστές με επικεφαλής τον Αχμέτ Τζούμα Ιμπραήμ,24 ετών, ανέβηκαν στον ιστό και κατέβασαν την σημαία σύμβολο των μαζικών σφαγών και των δολοφονιών του Παλαιστινιακού Λαού. Αλλος ένας 14χρονος μαθητής, ο Γιασίν Αλαμπντάλα, στην ίδια προσπάθεια τραυματίστηκε βάρβαρα από τρείς αστυνομικούς που φρόντισαν να τον στείλουν στο Κρατικό της Αθήνας με τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Αποτελεί πρόκληση ότι η Αστυνομία συνεργάζεται με την Πρεσβεία του Ισραήλ για να στείλει στον εισαγγελέα τον Αχμέτ Τζούμα Ιμπραήμ.

Απαιτούμε να μπει τέλος στην υποκρισία της κυβέρνησης που ευθυγραμμίζεται με τις κραυγές των ηγετών της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ κατά της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του Παλαιστινιακού λαού, όλων αυτών που υποστήριξαν ένα αποκλεισμό της Γάζας που οδήγησε στην πείνα και στο θάνατο χιλιάδες παλαιστίνιους και τώρα στηρίζουν την ισραηλινή επίθεση.
Απατούμε να σταματήσει αμέσως η ισραηλινή επίθεση, να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας, να τερματιστεί η κατοχή της Παλαιστίνης.
Είναι ώρα να κλείσει η Πρεσβεία των σιωνιστών και να διακοπούν οι σχέσεις με τους δολοφόνους του Ισραήλ.
Απαιτούμε την απελευθέρωση του Αχμέτ Τζούμα Ιμπραήμ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: