Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Κλίμα περικοπών στο Έθνος


Κρίσιμη περίοδος για τους συναδέλφους στο Έθνος και το Έθνος της Κυριακής. Η εργοδοτική πλευρά ανακοίνωσε στην εκπρόσωπο των συντακτών την πρόθεσή της να προχωρήσει σε περικοπές (μεταξύ των περικοπών και απολύσεις),επειδή κατά δήλωσή της μπαίνει μέσα 1εκατ. ευρώ το μήνα, από τις συγκεκριμένες δύο εφημερίδες. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη συνέλευση των συντακτών και ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και αυτό θα γίνει πιο συγκεκριμένο, μόλις οι ίδιοι κάνουν τις επιλογές για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν. Προφανώς δεν είναι μια "μεμονωμένη" μάχη, αλλά υπόθεση όλων μας και εντάσσεται στους γενικότερους σχεδιασμούς των εργοδοτών για την περίοδο. Η νίκη των συναδέλφων του Έθνους, θα είναι νίκη για όλους μας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Παρασκευή 16/1)
Σήμερα Παρασκευή έγινε σύσκεψη εκπροσώπων του Πήγασου στο μικτό, με αρκετά μέλη του ΔΣ του ΕΣΗΕΑ (μεταξύ τους και ο πρόεδρος). Τη Δευτέρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ενώ απόψε Παρασκευή, ο Σόμπολος είπε ότι θα επιχειρήσει να πάει να δει τον Μπόμπολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: