Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

"Κάστρο" ο ALPHA


Κάστρο θυμίζει ο ALPHA καθώς επιπλέον σεκιουριτάδες και φουσκωτοί, αλλά και τεχνητά εμπόδια έχουν επιστρατευτεί, ενώ οι εργαζόμενοι θα συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Μας ήρθε και η πληροφορία ότι κλειδώσανε τη ροή. Όπως μας κατήγγειλε το μέλος των Financial Crimes Μανώλης Τρίκας και εικονολήπτης της ΕΤΙΤΑ,που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ALPHA, με ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σταθμού κατηγορεί την ΕΤΙΤΑ ότι χθες έκανε επεισόδια!!
Για πρακτικούς λόγους πρόσθετη ενημέρωση θα υπάρξει στο blog μας το βράδυ.

Υ.Γ.Συμβουλή από την πλευρά μας. Αγαπητοί της διοίκησης του ALPHA για φουσκωτούς, πιστολάδες, μπράβους, απευθυνθείτε στην τέως διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ,έχει προϋπηρεσία και γνωρίζει την αγορά εργασίας των φουσκωτών, αφού πρόσφατα επιστράτευσε ορισμένους για να εμποδίσει συνέδρους από σωματεία τεχνικών να πάρουν μέρος στο συνέδριό της.



UPDATE
Αν και χτές Τετάρτη τα κλαδικά σωματεία είχαν ανακοινώσει ότι σήμερα Πέμπτη θα πήγαιναν με αποφάσεις των Δ.Σ. στη συνέλευση, τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να αποφασίσει η συνέλευση των εργαζομένων να γίνει στάση εργασίας και περιφρούρηση την Τρίτη (1μμ έως 5μμ) την οποία καλούνται να καλύψουν τα κλαδικά σωματεία.Αιτήματα είναι η ακύρωση του προγράμματος της "εθελούσιας", να μην γίνει καμία απόλυση και να σταματήσει η μετάδοση μαγνητοσκοπημένου δελτίου ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: