Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Δικαστήρια για AΘΛΗΤΙΚΗ, SPORTIME, ΠΟΣΠΕΡΤ




Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες ΑΘΛΗΤΙΚΗ και SPORTIME, ενώ εμφανίστηκε και ο εργοδότης (στην προηγούμενη δίκη που αναβλήθηκε, έκανε τον καρδιοπαθή). Θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα, όπως και για τη δίκη στο απέναντι κτίριο για το θέμα του συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Παρόντες γι άλλη μια φορά και οι Financial Crimes (αλήθεια τα κλαδικά σωματεία γιατί απαξιούν να οργανώσουν μια κινητοποιήση, δεν είναι σοβαρό θέμα η κατάντια δύο ιστορικών εφημερίδων και η ταλαιπωρία συναδέλφων?), με τοποθέτηση πανό στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων και με αντιπροσωπεία και στις δύο δίκες (Μωυσής Λίτσης και Νάσος Μπράτσος, μέλη της ΕΣΗΕΑ για τις αθλητικές εφημερίδες και Ειρήνη Φωτέλλη ΠΣΥΠΕΡΤ και Μανώλης Τρίκας ΕΤΙΤΑ στη δίκη της ΠΟΣΠΕΡΤ).


UPDATE νο1
για τις 22 Σεπτεμβρίου 2009 αναβλήθηκε η εκδίκαση των υποθέσεων SPORTIME και ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ


UPDATE νο2: ΠΟΣΠΕΡΤ

Η δίκη έγινε, αλλά η απόφαση θα βγεί τη Δευτέρα.

ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΦΑΣΗ"Σε ποινή φυλάκισης 44 μηνών, χωρίς δικαίωμα αναστολής, καταδικάστηκε από το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, που δίκασε κατ' έφεσιν, για μη καταβολή δεδουλευμένων στους συντάκτες της εφημερίδας «Η Απόφαση» ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης, διευθύνων σύμβουλος της εκδοτικής εταιρείας «Π. Καραγιάννης Α.Ε.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: