Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ALPHA: μέρα κινητοποίησης





Τελικά το δικαστήριο έβγαλε παράνομη τη σημερινή στάση εργασίας, αλλά η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 1μμ έξω από τον ALPHA.
Περίπου στις 10πμ στη Θεσσαλονίκη θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την κινητοποίηση στον ALPHA, που έχουν ανακοινώσει τα κλαδικά σωματεία της Β.Ελλάδας και όπως μας πληροφορεί ο Ασύνταχτος Τύπος της ΕΣΗΕΜΘ, δεν έχει ανακοινωθεί κινητοποίηση από την ΕΣΗΕΜΘ, ούτε καν έξω από τα δικαστήρια.

Απολύτως επιτυχής ήταν η παρέμβαση εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων από τον ALPHA, στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου (φωτο), αφού πέρασαν τα μηνύματα που ήθελαν και είχαν αποδοχή από τον κόσμο. Όπως σημειώναμε και για την παρέμβαση που κάναμε με πανό στα Κούλουμα, ο κόσμος που βιώνει τις ίδιες πολιτικές από κυβέρνηση και εργοδοσία, μπορεί και θέλει να αντιδράσει και βλέπει θετικά την πάλη ενάντια στις απολύσεις. Ας πάρουμε λοιπόν τη πρωτοβουλία και κυρίως ας την οργανώσουμε.

Από το απόγευμα της Τετάρτης αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτο από την κινητοποίηση έξω από τον ALPHA, αν υπάρξει μάλιστα η δυνατότητα με αξιοποίηση συναδέλφων που λόγω της εργάσιμης ώρας δεν θα έρθουν στην Κάντζα, θα υπάρχουν και τμηματικές ενημερώσεις στο blog. Σήμερα προτεραιότητα έχουν οι δρόμοι και όχι τα πληκτρολόγια.


EDIT:
13.04: Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η κινητοποίηση έξω απο τον Αlpha στην Κάντζα. Αρκετοί οι συγκεντρωμένοι και δυο πανό των Financial Crimes και της ΕΤΙΤΑ.
14.04: Ξεκίνησαν οι ομιλίες έξω απο τον Alpha

Δεν υπάρχουν σχόλια: