Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Εργασιακά νέα


*Κινητοποίηση πραγματοποιεί την Τρίτη 7 Απριλίου στις 11πμ η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, έξω από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Κηφισίας 7 Αμπελόκηποι).
Με απόφαση Γεν. Συνέλευσης, αποφασίστηκε συμβολική κατάληψη των γραφείων του Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Δουβή, διεκδικώντας την υπογραφή από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού των επαγγελματικών ταυτοτήτων των μελών μας, μη υποχωρώντας από το αναφαίρετο δικαίωμά μας, να φωτογραφίζουμε τους αθλητικούς χώρους.

*Την Τετάρτη 8 Απρίλη στο ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, «επικοινωνία 94 FM», πραγματοποιούνται εκλογές για το τοπικό σωματείο της δημοτικής επιχείρησης, αλλά και για εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

*Το Σάββατο 11 Απρίλη, η ΕΣΗΕΠΗΝ επισκέπτεται τη Ζάκυνθο και θα έχει συναντήσεις με εργαζόμενους σε τοπικά ΜΜΕ.

*Λίγες μέρες πριν η ΕΣΗΕΜΘ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κοζάνη και συζήτησε με συναδέλφους που εργάζονται εκεί. Μάθαμε ότι σε αρκετές περιοχές της Β. Ελλάδας, εργαζόμενοι παίρνουν λιγότερα χρήματα από αυτά που τυπικά αναγράφονται στο μισθολόγιο (και φυσικά με αυτά υπολογίζει και η εφορία τον φόρο που τους αναλογεί).Φωτο από την πορεία στη Θεσσαλονίκη, στην απεργία της 2 Απρίλη.

*Στην απεργία της 2 Απρίλη υπήρξαν portals που δεν εργάστηκαν (sport fm,sport 24,derby,gazzeta gr). Δε νομίζετε αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, αλλά και των επαρχιακών ενώσεων ότι κάτι χρωστάμε σε αυτούς τους συναδέλφους, αλλά και στους υπόλοιπους που ένοιωσαν ακάλυπτοι και εργάστηκαν, χωρίς να το θέλουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: