Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ναυαγεί η απερχόμενη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ


Το ναυάγιο του Τιτανικού θυμίζει η συμπεριφορά της απερχόμενης διοίκησης της ΕΣΗΕΑ, καθώς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει εκλογικές μετακινήσεις, αποφάσισε για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σαιζόν, να προχωρήσει στο τέλος Απριλίου σε εγγραφές νέων συναδέλφων, ενέργεια που είναι πρωτοφανής για τα δείγματα γραφής που είχε δώσει μέχρι σήμερα.
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε:
Θέλουμε ανοιχτό σωματείο σε όλους τους συναδέλφους και να καλύπτονται όλοι, που δυστυχώς το αναχρονιστικό καταστατικό της ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να εξασφαλίσει. Και όταν λέμε να καλύπτονται όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ και αυτοί που κόπηκαν από τη νέα φουρνιά, πιθανότατα με κριτήριο το ποιοί υπέγραφαν τις συστατικές τους επιστολές και για τα αρρωστημένα μυαλά της συντεχνίας «προδιέγραφαν» και την πιθανή εκλογική τους συμπεριφορά.
Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων φαίνεται πως αναβιώνουν από την παρακμιακή πλειοψηφία που διοικεί την Ένωση.

Ανάμεσα στους υποψηφίους βλέπουμε και εν ενεργεία βουλευτή της Ν.Δ.
Ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι απολογητές της κυβερνητικής πολιτικής και των αφεντικών?
Ακόμα όμως και με τη χρήση «φίλτρων» αυταπατώνται αν νομίζουν ότι θα γλιτώσουν την ήττα, αφού και μέσα στη νέα φουρνιά υπάρχουν συνάδελφοι που ήταν παρόντες σε όλες τις πρόσφατες μάχες του κλάδου, εκεί που η απερχόμενη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ συνήθως κρύβονταν.
Η ήττα σε όλα τα επίπεδα όπου εκφράζεται ο εργοδοτικός συνδικαλισμός πλησιάζει και οι Financial Crimes θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: