Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Άνεργοι και εκλογές

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι
πέρασαν αρκετοί μήνες και δεν πήραμε απάντηση σε επιστολή μας για το θέμα των ανέργων συναδέλφων, με αφορμή τις εκλογές στην ΠΟΕΣΥ. Επαναφέρουμε το αίτημά μας για το θέμα της συνδρομής τους με αφορμή τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και σας παρακαλούμε να μην το αγνοήσετε.
Επισυνάπτουμε την επιστολή του Απριλίου:


Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ 21/4/2008

Αγαπητοί συνάδελφοι
με αφορμή ζητήματα που προέκυψαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για εκλογή συνέδρων για την ΠΟΕΣΥ (διαμαρτυρίες, αλλά και αποχωρήσεις ανέργων από την εκλογική διαδικασία, λόγω της απαίτησης καταβολής συνδρομής, όχι κυρίως για το ύψος της, αλλά κυρίως για τη λογική που διέπει την επιλογή αυτή) σας καταθέτουμε δύο προτάσεις:

Πρώτη πρόταση
Να καταργηθεί η υποχρέωση καταβολής συνδρομής για τους ανέργους, οριστικά ή εναλλακτικά όταν λήγει το διάστημα καταβολής του επιδόματος ανεργίας.

Δεύτερη πρόταση
Διαβάζοντας τον οικονομικό απολογισμό του ΔΣ, διαπιστώσαμε ότι περιλαμβάνει έξοδα κυλικείου 49.127,78 ευρώ. Προτείνουμε το αντίστοιχο ποσό να καταβάλλεται για να τους εξασφαλιστεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την οποία πληρώνουν από την τσέπη τους (να πληρώνει δηλαδή ο καθένας τους καφέδες του από την τσέπη του και όχι από το ταμείο της ένωσης).


Με εκτίμηση

"ενωτικός συνδυασμός – Financial Crimes"

Δεν υπάρχουν σχόλια: