Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, ανένταχτοι

Οι παρατάξεις Ενωτικός Συνδυασμός-Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, καθώς και ανένταχτοι αγωνιστές, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση στην ΕΣΗΕΑ.

Μας φέρνει κοντά η κοινή δράση σε μία σειρά από μάχες που έδωσε ο κλάδος και όλοι οι εργαζόμενοι το προηγούμενο διάστημα. Μας κινητοποιεί η προσπάθεια των αφεντικών να φορτώσουν την κρίση στις δικές μας πλάτες. Μας εξοργίζει η φιλοκυβερνητική-φιλοεργοδοτική στάση της αντιδραστικής διαρχίας Σόμπολου-Τσαλαπάτη στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Μας θλίβουν η ανεπάρκεια και οι μικροκομματικοί υπολογισμοί της "Αριστεράς που γνωρίσαμε", Συσπείρωσης και Μαχόμενης. Μας εμπνέει η προοπτική ενός ταξικού Συνδικάτου Τύπου για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή -Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, ανένταχτοι δεν θα δώσει μόνο την εκλογική μάχη στις 26 και 27 Μαΐου. Δεσμεύεται, μετά τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, να δώσει όλες τις δυνάμεις της για μια διαφορετική πορεία στον κλάδο. Για να ανατραπεί η κυρίαρχη πολιτική και ο κυβερνητικός-εργοδοτικός συνδικαλισμός σε όλες του τις εκφράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: