Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Παρακμή και απελπισία μπροστά στην ήττα τους


Έγκαιρα οι Financial Crimes είχαν ζητήσει από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑστις 27/4 (αρ.πρωτ. 859 και 860) κάθε λογική διευκόλυνση για την προεκλογική περίοδο (χορήγηση αίθουσας και υποδομής, καθώς και ενημερωμένη λίστα με τα mail των συναδέλφων). Καμία ανταπόκριση δεν υπήρξε, παρά το γεγονός ότι ήρθε να προστεθεί και η συνεργασία μας με άλλους συναδέλφους στα πλαίσια του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την ανατροπή-Financial Crimes-ΑρΜΜΕ-ανένταχτοι».
Αυτή είναι η «δημοκρατία» και ο «πλουραλισμός» των απερχόμενων με τα 43.712 ευρώ ετήσια έξοδα κυλικείου (έτσι αναγράφει ο οικονομικός απολογισμός). Μπορεί οι απερχόμενοι να έχουν μπει σε μια τροχιά απόλυτης παρακμής και παροξυσμού που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης (ιδίως για τον Τσαλαπάτη) χρησιμοποιώντας λάσπες, ρουσφετάκια και πιέσεις πάσης φύσεως, αλλά η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη.

Στις 26 και 27 Μάη υπερψηφίζουμε το συνδυασμό«Πρωτοβουλία για την ανατροπή-Financial Crimes-ΑρΜΜΕ-ανένταχτοι»





Υ.Γ.Στους «χορηγούς» των κράιμς που κατά την ΚΕΔ, πριμοδοτούνται από τις πολυεθνικές της νέας τάξης πραγμάτων για να πολεμήσουν ενάντια στο γίγα του σοσιαλισμού και του συνδικαλισμού, αλλά και συνεργάτη της ΝΔ (στο ίδιο ψηφοδέλτιο στην ΠΟΕΣΥ) Τσαλαπάτη, μετά τις «πρόσφατες αποκαλύψεις»του (από πέρυσι τα έλεγε), οφείλουμε να ομολογήσουμε και να συμπληρώσουμε, ότι συμπεριλαμβάνονται και οι: Η Αλ Κάιντα (προσωπικά ο Οσάμα Μπιν Λάντεν), ο Mαύρος Πητ, ο Πάσσαρης, το Κολομβιανό καρτέλ της κόκας, οι Ντάλτον, η Αλβανική μαφία, οι Ταλιμπάν, Σομαλοί πειρατές, ο Παλαιοκώστας και οι φίλοι του, Μασώνοι πάσης φύσεως, το παραδικαστικό κύκλωμα, η παράγκα του ποδοσφαίρου, η Siemens, ο Εφραίμ ο Βατοπεδινός, η ιταλική μαφία, οι 7 αδελφές των πετρελαϊκών εταιρειών, οι αδελφές Καλουτά, καθώς και κροίσοι όπως ο Μπερλουσκόνι, ο Αμπράμοβιτς, Σαουδάραβες σεΐχηδες και ο Σκρούτζ μακ Ντακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: