Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Συμμετοχή στις εκλογές και χρήσιμες οδηγίες


Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων του συνδυασμού σε χώρους εργασίας και η διανομή του προεκλογικού υλικού.
Η μαζική συμμετοχή όλων μας είναι προϋπόθεση για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή.
Καλούμε τους συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές επιλέγοντας την πρώτη μέρα και κυρίως τις πρωινές ώρες, ώστε να αποφύγουν πιθανές έκτακτες περιπτώσεις (πχ σημαντικά έκτακτα θέματα προς κάλυψη) την δεύτερη μέρα, που ενδεχομένως να τους στερήσουν τη δυνατότητα προσέλευσης. Θυμηθείτε ότι πέρυσι τη δεύτερη μέρα των εκλογών για την ΠΟΕΣΥ είχε στάση εργασίας στο μετρό και αρκετοί συνάδελφοι που δεν είχαν έρθει να ψηφίσουν την πρώτη μέρα, τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν.
Επίσης ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες της εφορευτικής επιτροπής, δεν κόβουμε κομμάτι από το ψηφοδέλτιο για να το χωρέσουμε στο φάκελο (είχε συμβεί σε πολλές περιπτώσεις στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ και ακυρώθηκαν ψηφοδέλτια), προσέχουμε το ψηφοδέλτιο να μην έχει από πριν μουτζούρες, το διπλώνουμε προσεκτικά για να μην σκιστεί. Προσέχουμε να μας έχουν δοθεί ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών, να βάλλουμε κάθε ψηφοδέλτιο στο σωστό φάκελο (ψηφίζουμε για ΔΣ, για μικτό, για πειθαρχικά, για ΕΔΟΕΑΠ, κλπ).


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
"Πρωτοβουλία για την ανατροπή-Financial Crimes-Αριστερό ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο-Σπάρτακος-ανένταχτοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: