Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Αποτελέσματα συνεδρίου


Κατά τις αρχαιρεσίες στο 26ο Έκτακτο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ, στις 23 και 24 Ιουνίου 2009 για την ανάδειξη μελών του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα και για τα οποία δεν υπεβλήθη καμία ένσταση
Με βάση το τηρούμενο πρωτόκολλο ψηφοφορίας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή βρέθηκαν 88 ψηφοδέλτια, από τα οποία 85 ήταν έγκυρα, 2 λευκά και 1 άκυρο.
Έτσι, οι συνδυασμοί που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες, έλαβαν τα παρακάτω ψηφοδέλτια και με βάση την απλή αναλογική του νόμου 1264/1982 εκλέγουν:


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο συνδυασμός «ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η-ΜΜΕ (ΠΑΣΚΕ-Σ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, FINANCIAL CRIMES, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) »
Έλαβε ψηφοδέλτια 50 και εκλέγει 9 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο και 2 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΠΕΡΤ»
Έλαβε 19 ψηφοδέλτια και εκλέγει 3 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο και 1 μέλος για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.Α.Σ.-Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.»
Έλαβε 10 ψηφοδέλτια και εκλέγει 2 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο και 0 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
Έλαβε 6 ψηφοδέλτια και εκλέγει 1 μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο και 0 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Αναγκαία "μετάφραση", στο συνέδριο δεν πήρε μέρος η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ (έχει στηριχτεί από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ και τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ) και μέρος της ΔΑΚΕ (ένα άλλο μέρος της ΔΑΚΕ εκφράστηκε στη «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΣΗ». Η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ και η ΔΑΚΕ είχαν συνεργαστεί σε πολλά επίπεδα το προηγούμενο διάστημα. Από κοινού ΠΑΣΚΟΔΑΚΕ, στην απόπειρα διεξαγωγής συνεδρίου το Φλεβάρη, είχαν επιχειρήσει με μπράβους να μπλοκάρουν τη συμμετοχή συνέδρων από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, βλέποντας ότι χάνουν το παιχνίδι. Η ΔΑΣ εκφράζει το ΠΑΜΕ, ενώ στο ίδιο κλίμα κινείται και η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΠΕΡΤ».
Η νέα διοίκηση θα κριθεί στο επίπεδο των αγώνων όπου θα κληθεί να υλοποιήσει τις διακηρύξεις της.
Με παρεμβάσεις των Financial Crimes, πέρασαν στο κεντρικό ντοκουμέντο του συνεδρίου αποφάσεις για Κούνεβα (φωτο), portals, ρατσισμό. Το κεντρικό ντοκουμέντο δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα. Το συνέδριο εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους των ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα (Ελ.Τύπος, Ξένιος, κλπ) και θέτει την προοπτική αγωνιστικών κινητοποιήσεων σαν αναγκαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: