Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Εκδήλωση αλληλεγγύης


Εκδήλωση – συζήτηση με αφορμή τις εξελίξεις σε Ελεύθερο Τύπο, City, Ξένιο κλπ διοργανώνουν την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8μμ στην ΕΣΗΕΑ οι Financial Crimes.

*Χαιρετισμό στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων του Ελ. Τύπου έκανε η Δέσποινα Τσιατσούλη (φωτο), εργαζόμενη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με την «πρωτοβουλία Γένοβα – Νυστέρι» (αδελφό σχήμα των Financial Crimes)και ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι συλλέγονται υπογραφές συμπαράστασης από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, ενώ θα βγει και ψήφισμα από το σύλλογο εργαζομένων, γιατί ο αγώνας ενάντια στην ανεργία δεν πρέπει να περιορίζεται στα στεγανά του όποιου κλάδου πλήττεται κάθε φορά, αλλά να γίνεται υπόθεση όλων των εργαζομένων.

*Έκτακτο φύλλο για τις εξελίξεις κυκλοφόρησαν οι Financial Crimes.


ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
*Δύο απολύσεις διοικητικών στον ΔΟΛ
*Μία εικονολήπτη στον ΑΝΤ-1
ANAKΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ
Απαιτούμε να σταματήσουν οι απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 30/6,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ (ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12, ΜΑΡΟΥΣΙ) ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00





*Συνεδρίασε η επιτροπή καταστατικού της ΠΟΕΣΥ και σύντομα θα δοθούν κωδικοποιημένες οι προτάσεις της. Οι Μπάμπης Μπίκας (ΕΣΗΕΜΘ) και Νάσος Μπράτσος (ΕΣΗΕΑ) επανέλαβαν την κοινή τους πρόταση για κάλυψη και στήριξη σε εργασιακά προβλήματα, της ΠΟΕΣΥ σε όσους συναδέλφους είναι εκτός ενώσεων λόγω των προβληματικών τους καταστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: