Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Εισβολή Νεάτερνταλ σε βάρος αθλητικού συντάκτη


Εισβολή στα γραφεία της εφημερίδας των Τρικάλων "Ενημέρωση" και επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Βαγγέλη Κοντοχρήστου, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας και ο παράγοντας Νίκος Γαλανακόπουλος. "Έγκλημα" του συναδέλφου, η συνέντευξη που πήρε για λογαριασμό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και η διαφωνία των επιτιθεμένων με το περιεχόμενο των δηλώσεων του συνεντευξιαζόμενου!!
Ο συνάδελφος υπέβαλε μήνυση, ο ΠΣΑΤ εξέδωσε καταγγελία, οι συνάδελφοι της πόλης των Τρικάλων εξέδωσαν ανακοίνωση και οι συνάδελφοι του γραφείου Τύπου του Α.Ο.Τρίκαλα παραιτήθηκαν.


Ανακοίνωση αθλητικών συντακτών Τρικάλων
Οι αθλητικοί συντάκτες του Νομού Τρικάλων καταδικάζουν την άνανδρη και τραμπουκίστικη συμπεριφορά των Βαγγέλη Πλεξίδα και Νίκου Γαλανακόπουλου, μεγαλομετόχου και τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα του ΑΟ Τρίκαλα, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης (06/08) εισέβαλλαν στα γραφεία της εφημερίδας «Ενημέρωση» και προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κοντοχρήστο ο οποίος την στιγμή εκείνη εργαζόταν στο γραφείο του.Οι δύο «ψευτονταήδες» ενοχλημένοι από συνέντευξη που πήρε το πρωί της ίδιας μέρας στον FM 100 Ράδιο Ζυγός ο συνάδελφος επέλεξαν αυτόν τον «τρόπο» προκειμένου να τον συνετίσουν και να τον επαναφέρουν στην τάξη.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Πλεξίδας τα βάζει με δημοσιογράφους της πόλης αφού κατά καιρούς έχει εκτοξεύσει απειλές αλλά ουδείς πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να χειροδικήσει.Είναι κρίμα, διότι δεν αντιλαμβάνεται το ιστορικό βάρος της θέσης που κατέχει, αυτή του προέδρου του ΑΟ Τρίκαλα. Μία θέση από την οποία έχουν περάσει και έχουν τιμήσει επιφανείς προσωπικότητες της πόλης των Τρικάλων.Η στήριξη των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στον ΑΟ Τρίκαλα είναι συνεχής και αδιάλειπτη όλα αυτά τα χρόνια. Τις τελευταίες μόνο μέρες αφιερώνονται «σεντόνια» ολόκληρα και δικαιολογημένα στην νέα προσπάθεια που θα καταβάλλει στην Γʼ Εθνική.Μέρος όμως της δουλειάς των δημοσιογράφων είναι και η κριτική την οποία δυστυχώς δεν φαίνεται να αντέχουν οι κ.κ. Πλεξίδας, Γαλανακόπουλος. Και κάτι ακόμη που αγνοούν είναι ότι ο σεβασμός και η εκτίμηση δεν αποκτιούνται με απειλές αλλά με έργα μέσα και έξω από τα γήπεδα.Όλοι οι αθλητικοί συντάκτες της πόλης των Τρικάλων εκφράζουν την συμπάθεια τους και την στήριξη τους στον καλό συνάδελφο και θα είναι στο πλευρό του σε κάθε απόφαση του.Τέλος δηλώνουν ότι σε ένδειξη αποδοκιμασίας των «ενεργειών» των δύο «κυρίων» δεν θα καλύψουν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι αθλητικοί συντάκτες της πόλης των Τρικάλων.

Παραίτηση Αναστασίου, Καραμπούλα από το Γραφείο Τύπου του ΑΟΤ
Με αφορμή την αναίτια και βάναυση επίθεση εναντίον του συναδέλφου δημοσιογράφου Ευάγγελου Κοντοχρήστου, στο χώρο εργασίας του στην εφημερίδα «Ενημέρωση» των Τρικάλων, από μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του συναδέλφου και δηλώνουμε την παραίτησή μας από το γραφείο Τύπου της ομάδας.Τέτοιου είδους ενέργειες είναι ενάντια στην ελευθερία του Τύπου και σε καμία περίπτωση δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.
Κώστας Αναστασίου, Γρηγόρης Καραμπούλας.


σχετικό βίντεο στο http://www.e-enimerosi.gr/video/101/

Δεν υπάρχουν σχόλια: