Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΤΟΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ 19/8/2009
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει κατηγορηματικά την προκλητική αυθαιρεσία, κατά του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων και του ΟΜΕΔ, των τραπεζιτών, κάθε εργοδότη αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής, που όχι μόνο δεν παρεμβαίνει στην κατάφορη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά καλύπτει και εκείνους που η ίδια διόρισε, ανοίγοντας έτσι ορέξεις και στους υπόλοιπους, για αυτές τις παράνομες συμπεριφορές τους.
Αντίστοιχη περίπτωση προσβολής του θεσμού των ΣΣΕ και του ΟΜΕΔ ακολουθεί και ο πρόεδρος της ΕΡΤ κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ, με ανίσχυρα ψεύδη και προκλητικές συκοφαντίες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διασπάσει το Συνδικαλιστικό Κίνημα ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ στη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του.
Η συντονισμένη αυτή επίθεση της εργοδοτικής πλευράς κατά των συνδικάτων και του ΟΜΕΔ, κάνει επιτακτική την ανάγκη από την εργατική πλευρά, ομόθυμης αντιμετώπισης της επίθεσης και κάθε μεθόδευσης σε βάρος των Ομοσπονδιών και του ΟΜΕΔ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμπαρίσταται στον αγώνα της ΟΤΟΕ σε κάθε του μορφή.

Το προεδρείο της, θα παρευρεθεί αύριο στην κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί κατά την εκδίκαση της προκλητικής προσφυγής των τραπεζιτών κατά της ΟΤΟΕ και του ΟΜΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: