Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

"Άρη μπανάνα"


"Άρη μπανάνα" έλεγε το ασυνήθιστο SMS που λάβαμε. Ποιός Άρης, αυτός της Θεσσαλονίκης, αναρωτηθήκαμε. Τί μπανάνα, το φρούτο ή το θαλάσσιο σπορ, ξανααναρωτηθήκαμε. Και τί σχέση έχουν αυτά με το blog και τα θέματα ΜΜΕ αναρωτηθήκαμε πάλι. Βέβαια κάπου πήγε το μυαλό μας και το ψάξαμε. Βρήκαμε ότι το SMS αναφέρονταν στον Άρη Κοντιζά της ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ (που στάθηκε στο πλευρό της ΕΡΤ στα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην ΠΟΣΠΕΡΤ). Αιτία του SMS που αναφέρεται στο σποτ με τη μπανάνα,που το τελευταίο διάστημα προβάλλει η τηλεόραση για το 11880, ήταν ότι η ΕΡΤ και οι συμπαραστάτες της "συνδικαλιστές", έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

2)Έχασαν τα ασφαλιστικά οι διοικούντες την ΕΡΤ.
Μένει μόνο η ξεφτίλα για την θλιβερή διοίκηση της ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2009
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε χθες την 3η του Σεπτέμβρη η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ. Με γλείψιμο στην διοίκηση της ΕΡΤ και συμπαραστεκόμενη στην παραπαίουσα κυβέρνηση, η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ και ο κοντιζάς μεγαλούργησαν χθες στο ρόλο του Εφιάλτη για άλλη μια φορά, αφού προδίδοντας τους εργαζόμενους συμπαρατάχθηκαν με την εργοδοσία.
Με τον καλύτερο τρόπο απάντησαν χθες οι εργαζόμενοι, συσπειρωμένοι και αλληλέγγυοι στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΠΕΡΤ.
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ της ΠΟΣΠΕΡΤ


3)Στο πλευρό της ΠΟΣΠΕΡΤ
Παρασκευή 04 , Σεπτέμβριος 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ

Η διοίκηση της ΕΡΤ και ο Πρόεδρός της ξεπέρασαν κάθε όριο. Αφού επιτέθηκαν στη νόμιμη διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, αρνήθηκαν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων έφτασαν να αμφισβητήσουν ακόμα και τον ΟΜΕΔ. Οδήγησαν, τέλος, εκλεγμένους συνδικαλιστές και τον Οργανισμό στα δικαστήρια, για να σταματήσουν τον ορισμό διαιτητή για τις Συμβάσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την προσπάθεια του διορισμένου Προέδρου της ΕΡΤ να υπονομεύσει θεσμικές κατακτήσεις των εργαζόμενων και να καταργήσει στην πράξη τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. με πνεύμα αλληλεγγύης στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων μας στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: