Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια!!

Όλοι αντάμα και ο ψωριάρης χώρια, λέει η λαϊκή ρήση και η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ απλώς το επιβεβαιώνει. Αυτοί που έφεραν μπράβους και παρακρατικούς στο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ, αυτοί που πήγαν μάρτυρες υπέρ της εργοδοσίας (και έχασαν)σε δίκη με στόχο τις ΣΣΕ έβγαλαν και ανακοίνωση για να καταγγείλουν τη σημερινή συγκέντρωση έξω από την ΕΡΤ. Ούτε η ΔΑΚΕ δεν διανοήθηκε να το κάνει και το κάνουν οι κατ΄ εργολαβία υπερασπιστές της δεξιάς διοίκησης της ΕΡΤ και των golden boys. Τους χρωστάμε χάρη για την αποκάλυψή τους.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ καταγγέλει τη σημερινή δήθεν συγκέντρωση «διαμαρτυρίας» έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με πρωτοβουλία της ψευδο-ΠΟΣΠΕΡΤ ενόψει της πραγματοποίησης του debate των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη μη αναγνώριση της προυπηρεσίας των συναδέλφων που μονιμοποιήθηκαν με το ΠΔ 164/2004 και την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, ως μια ενέργεια πέρα για πέρα απολίτικη και αποπροσανατολιστική.
Τέτοιες ενέργειες που οργανώνονται λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και κατά τη διάρκεια μιας κορυφαίας διαδικασίας για τη δημοκρατία μας -της αντιπαράθεσης των πολιτικών αρχηγών, των θέσεων και των προτάσεων των κομμάτων- δεν έχουν ως στόχο να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, αλλά να θεωρηθεί συνυπεύθυνος και ως εκ τούτου να υπονομευτεί η σημερινή παρουσία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αυριανού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και για τούτο την καταγγέλουμε επειδή υπηρετεί τα ιδιοτελή συμφέροντα των διοργανωτών της που παίζουν το ρόλο του δούρειου ίππου της προάσπισης των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων.
Η ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ όχι απλά δε συμμετέχει και δε νομιμοποιεί αυτού του είδους τις απολίτικες εκδηλώσεις, αλλά καλεί και τους εργαζόμενους να μη συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδήλωση-παρωδία απομονώνοντας όλους εκείνους που προσπαθούν για άλλη μια φορά να τους χρησιμοποιήσουν για ίδιον όφελος και να συντονιστούν με τις ευρύτερες δυνάμεις του λαϊκού κινήματος που σήμερα μάχονται για την ανατροπή των πολιτκών που έφεραν τους εγαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα στη δεινότερη θέση της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: