Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Η Ε.Τ.Ε.Ρ στηρίζει τους διωκόμενους συναδέλφους


Δελτίο Τύπου
Η Ε.Τ.Ε.Ρ στηρίζει τους διωκόμενους συναδέλφους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΠΗΤ


Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την συμπαράστασή του στους διωκόμενους συνδικαλιστές Σταμάτη Νικολόπουλο, Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, και Γιάννη Πλαχούρη, Πρόεδρο της ΕΣΠΗΤ.
Την ώρα που το συνδικαλιστικό κίνημα στα ΜΜΕ συσπειρώνεται προκειμένου να αποκρούσει τις αντεργατικές κινήσεις που απεργάζονται τα γνωστά κέντρα, την ώρα που οι απολύσεις και η ανασφάλεια μαζί με το ροκάνισμα των εργατικών και ασφαλιστικών μας κατακτήσεων γιγαντώνονται και απειλούν τη ζωή και την υπόσταση κάθε εργαζόμενου στα ΜΜΕ, αυτή την ώρα διάλεξε το βαθύ κράτος των συνδικαλιστικών καρεκλοκένταυρων για να πλήξει αγωνιστές συνδικαλιστές με ΑΝΩΝΥΜΕΣ μηνύσεις.
Στεκόμαστε δίπλα στους διωκόμενους προέδρους της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΠΗΤ και δηλώνουμε προς κάθε ΑΝΩΝΥΜΟ ότι το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζόμενων στα ΜΜΕ θα απαντήσει σύσσωμο σε κάθε πρόκληση των κέντρων που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση και την αποδόμηση Ενώσεων και Ομοσπονδιών. Εμείς, εξ ιδίας πείρας (γεγονότα στην ΠΟΣΠΕΡΤ), γνωρίζουμε πολύ καλά τους θιασώτες του σκοταδισμού και της κρίσης και το ποιόν τους.
Μαζί με κάθε υγιή και καθαρή φωνή θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε.


το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: