Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση σωματείου εργαζομένων στον "επικοινωνία 94FM"


Αναρτούμε την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στον "επικοινωνία 94FM" που αναφέρεται στο αποτέλεσμα της χτεσινής γενικής συνέλευσης των εργαζομένων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM

Τις άγιες και κατανυκτικές τούτες ημέρες οι εργαζόμενοι του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττ. για ακόμα μια φορά ήρθαν αντιμέτωποι με την αδιαφορία, την ασυνεννοησία και την ανευθυνότητα της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου, η οποία -όχι μόνο- δεν έχει ακόμα καταβάλει τα δεδουλευμένα Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2010, αλλά ούτε του δώρου του Πάσχα 2010 παρά τις δεσμεύσεις που είχε λάβει τόσο απέναντι μας όσο και απέναντι στα κλαδικά μας σωματεία.
Το μόνο που λάβαμε αργά την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι- εκτός από απειλές για το εργασιακό μας μέλλον- ήταν ένα ποσό που αντιστοιχούσε στο μισό δώρο Πάσχα και σήμερα το μεσημέρι σε μια (ακόμα) προφορική δέσμευση από τον δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο και τον αντιδήμαρχο οικονομικών, κ. Παπουτσή ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας(έως 9/4) θα έχουμε λάβει και το υπόλοιπο δώρο.
Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το σωματείο εργαζομένων σε συνεργασία με τα κλαδικά όργανα αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, την παραχώρηση συνέντευξης τύπου( ενημέρωση για την ημερομηνία και ώρα θα λάβετε άμεσα) και παράσταση διαμαρτυρίας στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Σεβασμός απέναντι στις δεσμεύσεις μας, είναι σεβασμός απέναντι στον εαυτό μας.
Σεβασμός απέναντι στα δικαιώματα ανθρώπων που εργάζονται, είναι πολιτισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: