Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΕΣΗΕΑ: Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός στην πλάτη του κλάδου



Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και εκτός από τον 49ο αγώνα παλαιμάχων Βραδυποριακού (παλαίμαχοι Ολυμπιακού) και Ταλαιπωριακού (παλαίμαχοι Προοδευτικής), κάποιοι άλλοι "βραδύποροι", ταλαιπωρούν τον κλάδο με τα ρεζιλίκια τους.

Χωρίς παρουσία της ΕΣΗΕΑ (αν και είχε ειδοποιηθεί από τον εκπρόσωπο των συντακτών) έγιναν οι παρεμβάσεις των εργαζομένων του "επικοινωνία 94FM" στο ΣΕΠΕ για τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα και τους δύο μισθούς που χρωστάει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής. Παρόντα ήταν μόνο τα σωματεία της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν συγκινήθηκε για μια απίστευτη παρανομία, που είναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα και κατά τα άλλα για τα χάλια τους, φταίει "το εκλογικό σύστημα", "οι συσχετισμοί", "οι άλλοι", κλπ
Οι θιασώτες του αποστεωμένου "συνδικαλισμού" των γραφείων, θυμίζουν αγώνα παλαιμάχων τύπου Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού, μόνο που γίνεται στην πλάτη του κλάδου (τουλάχιστον οι παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου κάποτε ίδρωναν τη φανέλα, ενώ και σήμερα κάτι έχουν να δείξουν, σε αντίθεση με το μαυσωλείο της Ακαδημίας 20).
Καλούμε την ΕΣΗΕΑ να αλλάξει πορείαα και στα πλαίσια αυτά να στηρίξει τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: