Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ (26 Μαΐου)


Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, ημέρα Τετάρτη, στις 2 μ.μ. θα συγκληθεί στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια) η καταληκτική Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ,

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Ανακοινώσεις της Διοίκησης
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική χρήση έτους 2009
4. Έκθεση Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την οικ.χρήση έτους 2008
5. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ. για το πρώτο έτος της θητείας του
6. Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως 2009
7. Έγκριση Προϋπολογισμού χρήσεως 2010


Στις 3/3/2010 είχαμε στείλει επιστολή στον ΕΔΟΕΑΠ στην οποία ζητούσαμε ενημέρωση σε ερωτήματα που θέταμε, όπως:
"Πόσοι και ποιοι χρωστάνε στον ΕΔΟΕΑΠ, για τι ποσά μιλάμε και για πόσο διάστημα συμβαίνει αυτό. Προφανώς δε μιλάμε για φυσικά πρόσωπα και μικροποσά, όπως οι άνεργοι και οι εισφορές τους που τους στέλνετε ραβασάκια για διαγραφή τους, αν δεν τους καλύψει η ΕΣΗΕΑ, αλλά αναφερόμαστε σε επιχειρήσεις και εταιρείες.
Aκόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση.

1 σχόλιο:

spanopoulou είπε...

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Καλησπέρα . Το μεσημεράκι συνάντησα στον ΕΔΟΕΑΠ τη Λήδα Μοσχονά ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΉΣΩ ΌΤΙ Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΌΧΟΥ ΜΈΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΙΣΩσ¦ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ. Οπως και ναχει κι επειδη δεσμεύομαι από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ότι δεν θ απαντω σε δημοσιεύματα ( η συζητηση αφορουσε σειρα εντελώς άδικων δημοσιεύματων στον Ριζοσπάστη )θα ηθελα μονο να διευκρινησω δυο πράγματα:Πρώτα ότι κείμενα στο έντυπο των FC τόσο της Λήδας όσο και το πρόσφατο του Τασου Χατζηγεωργιου βρίθουν ανακριβειών και αναληθειών και είμαι στη διαθεση και των δύο για μια κουβέντα από κοντά πχ στο γραφείο μου όποτε και αν και οι δύο το θελήσουν (210 7264 702). Επίσης τα στοιχεία που ζητάτε για τους οφειλέτες του 3% και του Αγγελιοσήμου δεν μπορούν να δοθούν καθως η Νομικη Υπηρεσία μας με γνωμοδοτηση της θέτει θεμα Αρχης προστασιας προσωπικών Δεδομένων .Τελος ,για το Κυτταρολογικό δυστυχώς τα στοιχεία αποδεικνύουν οτι τις κινητοποιησεις και τις διαμαρτυριες θα επρεπε να τις κανετε ή να γινουν εάν συνεχιζαμε και επιτρεπαμε να συνεχιστει η λειτουργια του !!!!. Δεν εχω εκλεγει για να αποφασιζω και να διατασσω, όυτε εγω ουτε οι υπολοιποι συναδελφοι στο ΔΣ. Αντιθετα δουλευουμε σκληρα για να εχει ο ΕΔΟΕΑΠ ηρεμη ρότα ασφαλη για όλους τους ασφαλισμενους ακομη και σε συνθηκες τρικυμιας όπως αυτες που διανύουμε και εμεις και ο τοπος.
Ολα αυτα θα τα πούμε και στη Γενική Συνέλευση στις 26 Μαίου
Μέχρι τότε ναστε όλοι καλά
Ευχαριστώ
Ελένη