Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δράση από τα κάτω


1)Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο καθαρά φαίνεται ότι οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, θέλουν να ξεχάσουν τη γενική συνέλευση, που σκόπιμα οργάνωσαν με υποβαθμισμένο τρόπο και στην οποία δεν κατέθεσαν ούτε μια συγκεκριμένη πρόταση για απεργιακή τακτική στο διάστημα που διανύουμε. Στην ανάρτηση της Κυριακής 9 Μάη με ίτλο "Ξεκάθαρο μήνυμα και απαίτηση κλιμάκωσης" θα δείτε την πρότασή μας, που διανεμήθηκε και στη συνέλευση και περιληπτικά-προφορικά αναπτύχθηκε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν δεν υπήρχε το "τζέρτζελο" που έγινε μέχρι να μιλήσουν νέοι συνάδελφοι μη μέλη της ΕΣΗΕΑ για να ασχοληθούν μερικές ραδιοτηλεοπτικές στήλες και ανεπιτυχώς και ασθμαίνοντας, να επιχειρήσουν να κρύψουν τη γύμνια απεργιακής πρότασης μερικές παρατάξεις, τίποτα άλλο δεν θα είχε μείνει για να ασχοληθεί κανείς. Το θέμα των "παραιτήσεων" για να γίνουν εκλογές δεν το πιστεύουν ούτε αυτοί που το λένε (αλλιώς θα το έκαναν μήνες πριν τη συνέλευση). Η δε ρήση του Σόμπολου (με στήριξη του πρών συνεργάτη του Κουμπιά) ότι μπροστά στην περίοδο ο κλάδος δε χρειάζεται εκλογές για να οργανωθούν από το ΔΣ με απερίσπαστο τρόπο αγώνες, αν η περίοδος δεν ήταν τόσο σοβαρή, θα ήταν ανέκδοτο.
Καλούμε όσους συναδέλφους έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλ.Κλαυθμώνος σήμερα στις 6μμ.



2)από το site της ΕΤΕΡ
Με Γενικές Συνελεύσεις σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερώσει όλους τους συναδέλφους για εργασιακά, ασφαλιστικό και διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της ΣΣΕ. Όλα τα μέλη της Ένωσης θα ενημερωθείτε από τους εκπροσώπους στο Μικτό της Ένωσης για το πρόγραμμα Συνελεύσεων. Μέχρι την Πέμπτη 13 Μαΐου 2010 το Διοικητικό θα έχει τελειώσει το πρόγραμμα ενημέρωσης ώστε να πραγματοποιήσουμε τα αποφασισθέντα στην Γενική Συνέλευση της 20ης Απριλίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: