Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Διαμαρτυρία στην ΕΡΤ


φωτο: παρά τον έλεγχο και τις συστάσεις της Πυροσβεστικής, οι αρμόδιοι στην ΕΡΤ συνεχίζουν να κλειδώνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις εξόδους κινδύνου σε ένα εργασιακό χώρο υψηλού κινδύνου (σκηνικά, καλώδια, κλπ) ιδίως τις μέρες που υπάρχουν κινητοποιήσεις. Άντε και μετά την Πυροσβεστική και εις ανώτερα (εισαγγελέας).




Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία των συμβασιούχων.

Το πρωί μέλη της Πρωτοβουλίας Συμβασιούχων και Μονίμων Εργαζομένων της ΕΡΤ μοίραζαν την ανακοίνωσή τους στην κεντρική πύλη της ΕΡΤ στη Μεσογείων σε περαστικούς, οδηγούς αυτοκινήτων και εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει κακή κουβέντα για τους συμβασιούχους καταδικάζοντας τα συνολικά αντεργατικά και αντασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.
Αργότερα οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη μαζικοποιώντας τη διαμαρτυρία.
Συνεχίζουμε αύριο με την κοινή απεργία ΠΟΣΠΕΡΤ – ΕΣΗΕΑ – Σωματείου Συμβασιούχων.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

2 σχόλια:

fuegardo είπε...

μπραβο με την κινηση αυτη βγαλαμε τα ματια μας.......ολα ηταν υπερ μας τωρα χασαμε τα παντα .....που κλεισατε την εισοδο.....

Financial Crimes είπε...

H πόρτα δεν έκλεισε, αλλά "έκλεισε", όλοι πέρναγαν για μέσα και για έξω, αλλά έβρισκαν κόσμο και μίλαγαν με αυτόν. Τις πόρτες τις κλείνει στα κανονικά οι διοίκηση και τις κανονικές (όταν φοβάται για κινητοποιήσεις) και τις εξόδους κινδύνου (για να κάνει οικονομία σε φύλακες).