Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αφίσα για εξορμήσεις αλληλεγγύης


Κυκλοφόρησε και ξεκίνησε και η σταδιακή διακίνησή της. Προς το βράδυ θα υπάρξει και ενημέρωση από το διασωματειακό των ΜΜΕ που συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης.
Eπίσης τη Δευτέρα προετοιμάζεται κινητοποίηση εργαζομένων αορίστου χρόνου (της προηγούμενης γενιάς συμβασιούχων) από την οποία η ΕΡΤ έχει "φάει" χρόνια προϋπηρεσίας με δυσμενείς ασφαλιστικές και εργασιακές(κλιμάκια μισθοδοσίας) επιπτώσεις. Βλέπετε από κάπου πρέπει να κόψει για να πληρώνει τηλεγλέντια και goden boys.
Επίσης η πρωτοβουλία ανακοίνωσε (θα κυκλοφορήσει σχετική ανακοίνωση) τη συμμετοχή της στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση στις 29 Ιούνη.

ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ
Στην παράταση γι άλλη μια φορά, μέχρι να αποφασίσει τελικά το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (που δεν θέλει να κάνει απεργία) αν θα κάνει, όπως ζήτησαν τα υπόλοιπα σωματεία, που άλλα τη συμμετοχή τους την εξαρτούν από την τελική στάση της ΕΣΗΕΑ και άλλα όχι.

Συμπέρασμα: εδώ ο τόπος καίγεται στα εργασιακά-ασφαλιστικά-οικονομικά και η συντεχνία των απεργοσπαστών και των φίλων των εργοδοτών, κωλυσιεργεί για να μπλοκάρει τα πάντα.
Και όπως λέει και η ατάκα από τη γνωστή ταινία:
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
(από τις πολυθεσίες, τις αργομισθίες και άλλες καβάτζες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: