Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Συμβασιούχοι: Συνάντηση ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ-ΠΟΣΠΕΡΤ με τη διοίκηση της ΕΡΤ


φωτο η συνέλευση των συμβασιούχων, η ενημέρωση στην αίθουσα σύνταξης των δημοσιογράφων και η πορεία στο διάδρομο έξω από το γραφείο του προέδρου.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΡΤ έγινε συνάντηση νωρίτερα με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ-ΠΟΣΠΕΡΤ για το θέμα των συμβασιούχων, αλλά δεν προέκυψε κάτι καινούργιο. Γεγονός που σημαίνει ότι η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της για μαζικές απολύσεις… Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση των δημοσιογράφων στην αίθουσα σύνταξης της ΝΕΤ, ενώ όπως αναφέρθηκε από τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, στην προσπάθειά τους να συναντηθούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα «ο κ. Γερουλάνος κρύβεται». Οι συνάδελφοι ήταν αγανακτισμένοι ύστερα κι από αυτή την άκαρπη συνάντηση που δεν πρόσφερε κάτι περισσότερο, οπότε το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων παραμένει η μόνη συγκεκριμένη κατεύθυνση.


ΥΓ: Eπίσης το μεσημέρι έγινε οργισμένη γενική συνέλευση του σωματείου των συμβασιούχων της ΕΡΤ. Οταν τελείωσε οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν εσωτερική πορεία στην ΕΡΤ μέχρι το γραφείο του προέδρου, ο οποίος επανέλαβε τα ίδια, δήλαδή τίποτα. Ακούστηκε και το σύνθημα "στους συμβασιούχους μόνιμη δουλειά, την κρίση να πληρώσουν τα αφεντικά".

1 σχόλιο:

fuegardo είπε...

απο την ημερα που βγηκε τι κανει ? το πρωτο πραγμα να διωξει τους stage τωρα τους συμβασιουχους και αυριο χιλιαδες κοσμο με τα νομοσχεδια που φτιαχνει....και αυτος ταξιδακια βρυξελες και αμερικη......
ο λαος δεν ξεχνα......ειστε και οι 300 υπηρετες μας και σας απολυουμε εμεις ΤΩΡΑ.....
σας ψυφισαμε γι αυτα που λεγατε και οχι γι αυτα που κανετε.....