Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Απεργία συμβασιούχων



Συνεχίστηκε και σήμερα η απεργία του σωματείου συμβασιούχων της ΕΡΤ, ενώ στάση εργασίας είχαν και οι δημοσιογράφοι. Το επισυναπτόμενο κείμενο (κάντε κλικ πάνω του) μοιράστηκε για λίγη ώρα στην πύλη της ΕΡΤ σε περαστικούς και σε οδηγούς αυτοκινήτων που σταματούσαν στο φανάρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι ήταν υπέρ των συμβασιούχων και κατά των επιλογών της κυβέρνησης στο σύνολο των εργασιακών θεμάτων. Ακολούθως μοιράστηκε στις αίθουσες σύνταξης της ΕΡΑ και της ΝΕΤ. Για το απόγευμα προβλέπεται συμμετοχή με πανό στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.


2)ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΤ–ΑΕ
Αριθμ. Πρωτ. Αθήνας 6424/2002

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Προς όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ A.E.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΤ Α.Ε. δίνει αυτό τον καιρό έναν μεγάλο αγώνα και προχωρεί σε απεργίες γιατί οι Συμβάσεις μας λήγουν και κανένας δεν δίνει μια υπεύθυνη απάντηση για το τι θα γίνει μετά. Ταυτόχρονα κάποιοι προσπαθούν να μας διασπάσουν σε συμβασιούχους «δύο ταχυτήτων».
Το πρόβλημά μας είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι μόνον δικό μας.
Είναι πρόβλημα όλων μας.
Αν φύγουμε, η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ είναι αναπόφευκτη.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα τηλεοπτικά προγράμματα θα μείνουν, πόσα ραδιοφωνικά, πόσοι τοπικοί σταθμοί… Το σίγουρο είναι πως η ΕΡΤ θα γίνει πιο μικρή και … υπάρχει και το αύριο… Αν αρχίσει ο κατήφορος κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει. Σήμερα είμαστε εμείς, αύριο μπορεί να είναι κάποιοι άλλοι.
Σας καλούμε λοιπόν όλους να αγωνιστείτε μαζί μας και να δώσετε ένα βροντερό παρόν σε μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που θα δείξει πως όλοι οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι και παλεύουν για τη δουλειά τους.
Οι αγώνες μας συνεχίζονται … Ενημερωθείτε για τις επόμενες κινήσεις του σωματείου από τη σελίδα μας http://symvasiouxoiert.ning.com


Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΣΙΛΙΓΚΑΚΗ

β)ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΤ–ΑΕ
Αριθμ. Πρωτ. Αθήνας 6424/2002

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
Συνάδελφοι,
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΤ Α.Ε. καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών με τη μαζική συμμετοχή τους στην 24ωρη Απεργία που έχουν προκηρύξει για την
ΤΗΝ Πέμπτη 17/06/2010
(ΑΠΟ ΤΗΣ 6:00 π.μ. ΕΩΣ 6:00 π.μ. ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ)

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχετε σε αυτή και να δώσετε ένα βροντερό παρόν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την μέρα της απεργίας στις 15:30 στην είσοδο του Ραδιομεγάρου.

Οι αγώνες μας συνεχίζονται …
Ενημερωθείτε για τις επόμενες κινήσεις του σωματείου από τη σελίδα μας http://symvasiouxoiert.ning.com

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: