Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Τσιφλικάδες" στο Κανάλι 1


Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

www.eter.gr

Αθήνα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Την επιστροφή των τριών «απολυμένων» τεχνικών του Καναλιού 1 απαίτησαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά.

Ε!! και; Η πρόεδρος του Καναλιού 1 έχει το τσιφλίκι της και το διαφεντεύει όπως θέλει.

Σε συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά στηλίτευσε την αψυχολόγητη, παράνομη και εκτός θεσμίων ενέργεια της Διοίκησης του Δημοτικού ραδιοσταθμού Κανάλι 1 να απολύσει τρεις τεχνικούς την ώρα που όλοι τους βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διότι όπως κοινοποίησαν στο εξώδικό τους, όταν άρχισε η επίσχεση, τους οφείλονταν δύο (2) μισθοί. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο απαίτησε την ανάκληση των απολύσεων.

Όλο το πρωί της Πέμπτης κάποιοι παραγωγοί του Καναλιού 1, που εκπέμπει με την «αρωγή» πληρωμένης από το Δήμο δημοτικής υπαλλήλου που βρίσκεται παράνομα στο Κανάλι 1, επιδίδονταν σε απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον των εν επισχέσει εργαζομένων και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι τσάμπα τσαμπουκάδες της παραπαίουσας Διοίκησης του Καναλιού 1 και των ποικιλόχρωμων εξαπτέρυγών της, τυγχάνουν ήδη της απάντησης που πρέπει από το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ αλλά και ευρύτερα. Ευχαριστούμε την ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, την ΠΟΣΠΕΡΤ, την ΠΟΕ-ΟΤΑ, την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ, την ΣΕΔΗΡΑΠ, την Συντονιστική Ενώσεων ΜΜΕ, αλλά και όλους τους εργαζομένους που στέκονται στο πλάι της Ε.Τ.Ε.Ρ και των απολυμένων συναδέλφων τούτες τις δύσκολες για μας ώρες.

Ζητάμε την άμεση υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά για ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας.

Να ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέλφων μας,

να αποπληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1

να επανέλθει η νομιμότητα στο Κανάλι 1

οι Δημοτικοί υπάλληλοι να εργάζονται στο Δήμο και για τα καθήκοντα που μισθοδοτούνται

όλες οι προσλήψεις να γίνονται σύμφωνα με το νόμο και όχι με τα προσωπικά γούστα της διοίκησης.


Ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 1 ανήκει στον Πειραϊκό Λαό και δεν είναι τσιφλίκι, λιβανιστήρι και μέσο ικανοποίησης και τακτοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών κανενός.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Ο Γενικός Γραμματέας,
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Δημήτρης Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: