Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμαρχος ΔΝΤ



Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ στο Ηράκλειο: "Τον νυν δήμαρχο Ηρακλείου Σταύρο Γεωργόπουλο θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθαρίζει το σκηνικό σ' ότι αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα σενάρια που ήθελαν τον Σταύρο Γεωργόπουλο να σκέφτεται το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής".

Σχόλιο του blog: Πρόκειται για εχθρό των εργασιακών δικαιωμάτων, που ήδη οδήγησε σε αποχώρηση πολλά στελέχη της παράταξής του που δεν άντεχαν τη συμπεριφορά του προς τα πρόσωπά τους και τις επιλογές του. Oι αποχωρήσαντες που παραμένουν μέλη της ΝΔ ίδρυσαν παράταξη με την οποία ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους μέλη της τοπικής αυτοδιοικητικής κίνησης του ΣΥΝ (που τώρα μάλλον έχουν πάει με τον Κουβέλη). Συχνές ήταν και είναι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό "επικοινωνία 94 FM" για τις πολλαπλές παραβιάσεις εργασιακών δικαιωμάτων (κυρίως καθυστερήσεις πληρωμών). Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν γίνει και από εργαζόμενους στο Δήμο.
Να λοιπόν ένα συγκεκριμένο δείγμα γραφής του κ. Σαμαρά, που δήλωσε την "αντίθεσή" του στο μνημόνιο για να μη αφήσει την αντιπολίτευση σε αυτό να εκφράζεται μόνο στο "πεζοδρόμιο", όπως είχε πει χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. ο Δήμαρχος είναι πολιτικά ομόσταυλος με την πλειοψηφούσα παράταξη στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: