Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι των εκλογών


...φωτο κινητό συνεργείο μεταδόσεων...


Κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε, ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ιδίως στη μετάδοση των αποτελεσμάτων, υπάρχουν ειδικότητες εργαζομένων στα ΜΜΕ που εργάζονται με ιδιαίτερα σκληρούς ρυθμούς για να βγει το παραγόμενο έργο. Συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων, εικονολήπτες, οπερατέρ, διοικητικού υπάλληλοι ΜΜΕ, ανταποκριτές επαρχίας, δημοσιογράφοι (μισθωτοί, απλοί εργαζόμενοι και όχι κολλητάρια της εργοδοσίας και των κομμάτων εξουσίας) θα εργαστούν χωρίς σταματημό.
Η πίεση του διήμερου τόσο η εργασιακή, όσο και η εκλογική (τόσο η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, για μερικούς στην επαρχία, όσο και το γεγονός ότι υπάρχουν και συνάδελφοι που είναι υποψήφιοι), δημιουργούν ένα αρκετά "φορτωμένο" διήμερο. Θα επανέλθουμε σε "φυσιολογικούς" ρυθμούς αναρτήσεων τη Δευτέρα, με τα θέματα και τις ενημερώσεις που μας έχετε ήδη στείλει και εκκρεμούν, για τα οποία κρίνουμε σκόπιμο να μην "χαθούν" μέσα στο εκλογικό διήμερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε ότι ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Αν δεν σας αρέσει, αλλάξτε επάγγελμα._ Πηγαίνετε να κλαφτείτε έξω από Εκκλησία.

Financial Crimes είπε...

Μας αρέσει, γουστάρουμε, υπερασπιζόμαστε τις δουλειές μας, δεν κλαιγόμαστε και μας φτιάχνει που με μια συλλογική προσπάθεια χαλάμε τη διάθεση των εργοδοτικών λαμόγιων των ΜΜΕ. Αν αυτό στεναχωρεί ορισμένους δεν πειράζει, όλα μέσα στη ζωή είναι...
Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση του Blog, δείχνει ότι όλο και κάτι ενδιαφέρον θα περνάμε.