Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή της ΕΤΕΡ προς τη Συντονιστική για ΕΤΙΤΑ


Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας www.eter.gr

Αθήνα, Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011



Από: Διοικητικό Συμβούλιο

Προς: Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ & Προέδρους των Ενώσεών της

Κοινοποίηση: Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων της Συντονιστικής.



Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει την απόλυτη συμπαράστασή του στους αγωνιζόμενους συναδέλφους Τεχνικούς της Τηλεόρασης, μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, απέναντι στις δόλιες εργοδοτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις με την αμέριστη συμπαράστασης της κυβέρνησης του ΔΝΤ, για αποδόμηση και κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας τους.

Συμφωνούμε με την άμεση σύγκληση της Συντονιστικής για την αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος, όπως ρητά διακηρύσσεται στις καταστατικές αρχές ίδρυσης της Συντονιστικής Επιτροπής και η αλληλεγγύη, η αποφασιστικότητα, και η αγωνιστική δράση ομόφωνα επαναβεβαιώθηκαν στην τελευταία συνεδρίασή της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα

2 σχόλια:

Γ. είπε...

Με τις συναντήσεις της ΕΣΗΕΑ με την ΕΙΗΕΑ τι γίνεται; Πάνε από Τετάρτη σε Τετάρτη και ποτέ δεν ανακοινώνεται τίποτα. Εκκρεμούν εδώ και περισσότερο από ένα μήνα (από πριν τα Χριστούγεννα), όπως επίσης εκκρεμούν και οι... "κινητοποιήσεις διαρκείας" για την μη υπογραφή των ΣΣΕ.

Μου φαίνεται ότι έχουν εξευτελιστεί εντελώς στο Δ.Σ...

Υ.Γ. προς F.C.: Παρακαλώ ενημερώστε μας εσείς αν γνωρίζετε.

Financial Crimes είπε...

Oύτε ένα γράμμα, ούτε ένα τηλεφώνημα (που λέει και το άσμα) δεν έχουμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για το τί κάνουν στις διαραγματεύσεις με την ΕΙΗΕΑ.