Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση ΣΤΤΗΛΝΕ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μέλος: Ε.Κ Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρείται από ορισμένους κύκλους προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Συλλόγου μας, διευκρινίζουμε για τελευταία φορά προς αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής.
Ο σύλλογος μας είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιαδήποτε «συνεργασία» ή «συμπαραγωγή» μεταξύ τηλεοπτικών σταθμών της νοτιοδυτικής Ελλάδας, είτε αυτή έχει να κάνει με ρεπορτάζ των δελτίων είτε με παραγωγή εκπομπών και εκδηλώσεων, γιατί θεωρούμε ( και έχει αποδειχθεί στην πράξη) ότι τέτοιου είδους ενέργειες οδηγούν σε απολύσεις συναδέλφων μας . Πάγια θέση μας ήταν και είναι, ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα με τα δικά τους μέσα και το δικό τους προσωπικό, ώστε να διασφαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, και να μην πλήττεται η πολυφωνία που είναι και το ζητούμενο στις μέρες που διανύουμε.
Ήμασταν, και παραμένουμε ανοιχτοί στον διάλογο σεβόμενοι τις διαφορετικές απόψεις που κατατίθενται με ονοματεπώνυμο ακόμη και αν διαφωνούν πλήρως με θέσεις και κινήσεις μας, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι ο Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. δεν χειραγωγείται , και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου και όταν κρίνει σκόπιμο για να προστατέψει τα μέλη του, κινούμενος πάντα φανερά και στα πλαίσια των νόμων του κράτους, και των εντολών που λαμβάνει από τα μέλη του μέσω των Γενικών Συνελεύσεων. Ανυπόγραφα, ψευδή και υποτιμητικά για τον Σύλλογο μας σχόλια, δεν μας αγγίζουν, απλά εκθέτουν αυτούς που τα γράφουν στα μάτια των πολιτών. Σε περίπτωση όμως που οι συκοφαντικές και αβάσιμες επιθέσεις εναντίον μας συνεχιστούν, τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη. Ο νοών νοείτω…..

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: