Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Απεργιακή Ενημέρωση








...φωτο από STAR και Radio DJ, αλλά και Πήγασο...

Δεκάδες εργαζόμενοι συμμετείχαν στην περιφρούρηση στο STAR όπου στεγάζεται και το ράδιο D.J.. Ο απεργοσπάστης παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος είχε κοιμηθεί από το βράδι μέσα στο σταθμό(προφανώς θα κουβαλούσε και τις πιτζαμούλες του, κάνοντας τελικά εκπομπή και λέγοντας ειρωνικά ότι αυτός απεργεί αλλά του ζήτησαν οι θαυμαστές του να βγει στον αέρα.
Αργότερα οι εργαζόμενοι έξω από το STAR μετακινήθηκαν στις ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ και τον ΠΗΓΑΣΟ, όπου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται και άλλοι εργαζόμενοι. Αντίστοιχη κίνηση γίνεται και στον ΔΟΛ. Στον Πήγασο υπήρξαν αρκετές συζητήσεις, άλλες ήπιες και άλλες πιο "θερμές" με εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη που πήγαν για δουλειά. Δεν έλειψε και το πήδημα του φράχτη (φωτο) σε ορισμένες περιπτώσεις που η αναξιοπρέπεια ξέφευγε από κάθε όριο.
Θα ακολουθήσουν πρόσθετες ενημερώσεις μετά την απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από την ΕΣΗΕΑ.


ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Κάτω από την πίεση των απεργών δεν πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση, γιατί πίεζαν το διασωματειακό να συνεχίσει τη συνεδρίασή του και να αποφασίσει νέα απεργία τη Δευτέρα (τα ΝΕΑ για καψόνι έχουν ανακοινώσει ότι για καψώνι θα φωνάξουν τον κόσμο για δουλειά στις 6πμ τη Δευτέρα που λήγει η απεργία, ενώ επίσης τη Δευτέραα, προετοιμάζεται σε αρκετούς χώρους νέος γύρος απολύσεων και περικοπών). Αρκετοί απεργοί πήραν και το λόγο.Η διακοπή της συνεδρίασης του διασωματειακού για να γίνει πορεία (στρίβειν δια του αρραβώνος), έγινε όταν έγινε γνωστό ότι αρκετοί συνδικαλιστές δεν ήθελαν συνέχιση της απεργίας, γεγονός που εξαγρίωσε τους απεργούς, ειδικά όσους είχαν δώσει τη μάχη των περιφρουρήσεων σε διάφορα σημεία. Η συνεδρίαση συνεχίζεται και ο κόσμος παραμένει έξω και μέσα στην ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: