Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση ΕΤΕΡΜΘ

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας - Θράκης συμμετέχει με το σύνολο των εργαζομένων (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) σε όλους τους ραδιοσταθμούς, στις δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές απεργίες που κήρυξαν όλες οι Ενώσεις του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και οι Ομοσπονδίες του χώρου για την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 από τις 6π.μ.έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 9 Απριλίου 2011 και για το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 11 Απριλίου 2011.

Η δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων μας, ο στραγγαλισμός της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης στο βωμό της διαπλοκής, της εμπορευματοποίησης και μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας όργανο των μονοπωλίων, η αποδόμηση κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος, από τους εργοδότες -σε συνεργασία με την κυβέρνηση- θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά και μαζικά από όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο με μεθοδική και συνεχή αντίσταση.



ΖΗΤΑΜΕ:

-Να υπογραφούν ικανοποιητικές ΣΣΕ
-Να σταματήσουν οι περικοπές των αποδοχών
- Να διασφαλιστούν οι θεσμικές κατακτήσεις
- Να μη γίνουν απολύσεις


Η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η άμεση αντίδραση σε απολύσεις, τρομοκρατία, βιασμό συνειδήσεων των εργαζομένων δεν είναι άποψη ούτε αίτημα, είναι δρόμος, για την ακρίβεια *ο μοναδικός δρόμος που μας απομένει.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χατζηγεωργίου Κων/νος, Μπουτσέλη Όλγα

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: