Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η δημοσιογραφία που μας αρέσει και πνίγουν οι καναλαρχοεκδότες των απολύσεων και του ΔΝΤ


...αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της Λέσβου...

Αναμνηστική φωτογραφία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Λέσβου με τους αντίστοιχους των μεταναστών και του διαιτητικού τρίου στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μυτιλήνης

Παλαίμαχοι Λέσβου VS ανήλικων μεταναστών!

Γράφει: Λαγουτάρης Μανώλης
29/04/2011

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας την Τετάρτη στο γήπεδο Μυτιλήνης


Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Λέσβου και τους ανήλικους μετανάστες που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Θεομήτωρ» στην Αγιάσο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς θεατές που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, λόγω της βροχής που έπεφτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για την ομάδα των μεταναστών, το παιχνίδι αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης τους μέσα σε κλίμα άμιλλας και συνεργασίας και θα ήταν ευχής έργο να γίνονται πιο συχνά ανάλογες εκδηλώσεις όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλους τομείς, που θα τους φέρει σε επαφή με περισσότερο κόσμο.

Είχαν παραπάνω δυνάμεις οι μετανάστες


Η ομάδα των μεταναστών (ηλικίας 18-19-20 ετών) έβαλε τα γυαλιά στους βετεράνους αστέρες του Λεσβιακού ποδοσφαίρου, που δεν άντεξαν την πίεση, και κέρδισε με σκορ 3-1, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, είχε πολύ πάθος, ευκαιρίες και κανένας δεν ήθελε να υποστεί την ήττα.

Η ομάδα των μεταναστών άνοιξε το σκορ με το Χαϊντιρί Χουσεΐν και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.
Οι παλαίμαχοι της Μυτιλήνης ισοφάρισαν στην επανάληψη με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Κωνσταντίνου (το κέρδισε ο Βαλαβάνης) όμως η εδαφική υπεροχή των μεταναστών, καρποφόρησε λίγο πριν το τέλος με δύο ακόμη τέρματα, που πέτυχαν οι Αλί Χουσεΐν και Μοχαμάντ Χουσεΐν Χουσεϊνί, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στη φιλική αυτή αναμέτρηση. Πριν από την έναρξη του αγώνα, προσφέρθηκε στην ομάδα των μεταναστών δώρο ένα κύπελλο και μια μπάλα ποδοσφαίρου και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέο φιλικό τον Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα παλαιμάχων της Μυτιλήνης, κοουτσάρισαν οι παλαίμαχοι του Αιολικού, Δημήτρης Φωταρέλλης και Μιχάλης Ορφανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: