Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Εργασιακή επικαιρότητα

Γενική συνέλευση έχει σήμερα Κυριακή η ΕΣΠΗΤ και την ώρα της ανάρτησης ήταν υπό εξέταση η διαπίστωση της απαρτίας της.

Στις εκλογές του συνεδρίου της ΠΟΕΠΤΥΜ τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: διατήρησε τις δύο έδρες που είχε ο συνδυασμός που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, αύξησε από δύο σε τρεις τις έδρες του το Δίκτυο παρέμβασης και αλληλεγγύης. Επίσης τις έδρες του διατήρησε και η απερρχόμενη διοίκηση που πρόσκειται στο νυν πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ,παίρνοντας 6 έδρες. Η αύξηση των εδρών του Δικτύου Παρέμβασης και Αλληλεγγύης προέκυψε απο το γεγονός ότι η Ενωτική Κίνηση (που ενώ είχε μιά έδρα στο απερχόμενο ΔΣ της ΠΟΕΠΤΥΜ) δεν συμμετείχε σαν σχήμα σε αυτό το συνέδριο, αντίθετα κάποια στελέχη του ψηφοδελτίου στήριξαν το Δίκτυο.
Αύριο Δευτέρα στις 11.30πμ θα συνεδριάσει το διασωματειακό, μπροστά στην απεργία της 11 Μάη, αλλά και τις εργασιακές εξελίξεις, όπως και την απόπειρα υπαγωγής του ALTER στο άρθρο 99.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός που πρόσκειται στον νυν πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ, έξη έδρες είχε και έξη έχει.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το πως θα γλιτώσουμε από τους ψεύτες και τους λασπολόγους, που παριστάνουν και τους επαναστάτες.

Financial Crimes είπε...

Σωστή η παρατήρηση γι αυτό και διορθώσαμε την εσφαλμένη ενημέρωση ώρες πριν το σχόλιο. Συμφωνούμε και και για το ποιό είναι ένα εκ των πραγματικων προβλημάτων. Αμήν και πότε.

Υ.Γ. όλα καλά με τον συνδικαλιστή απεργοσπάστη του Πήγασου? Δεν μας ενημερώνετε για να μάθουμε τί έγινε?