Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εργασιακή επικαιρότητα

Επόμενο είναι η θεματολογία των ημερών και οι αναρτήσεις να έχουν μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς, επειδή όμως είναι κρίμα να μην γίνει γνωστή η μεγάλη έκφραση αλληλεγγύης προς την ΕΤΕΡΜΘ, στην ιστοσελίδα της, μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις των: ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ, Γ.Σ.Ε.Ε, Ε.Κ.Θ,Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου, Ε.Κ.Α, Π.Ο.Ε.ΣΥ, ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε, Π.Α.ΜΕ,Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ, Διασωματειακού, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ, Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε, Α Ε.Κ.Θ, Ε.Τ.Ε.Ρ, Ερώτηση της βουλευτού του Κ.Κ.Ε Σ. Καλαντίδου.


Eρώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Βασίλης Μουλόπουλος για το θέμα της μη πληρωμής (ακόμα-4ος μήνας) των 167 συμβασιούχων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι μας έχουν έρθει καταγγελίες από άλλες ειδικότητες εργαζομένων, ότι δεν έχουν ακόμα υπογράψει σύμβαση, αν και έχουν ξεκινήσει να εργάζονται κανονικά. Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα, πώς θα ενημερωθεί το λογιστήριο για τα ποσά που τους οφείλονται και πότε θα τα πάρουν οι συνάδελφοι, όταν δεν υπάρχει σύμβαση που να αναφέρει το ποσό ανά περίπτωση, ειδικότητα, κλπ.

Δύο μισθούς και το δώρο Πάσχα πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον «επικοινωνία 94FM». Προφανώς υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι την οριστική εξόφληση όλων των δεδουλευμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: