Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ(FINANCIAL CRIMES, ΑΡΜΜΕ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ), πιστή στην πάγια αρχή της ενότητας δράσης της αριστεράς, στηρίζει τη δημιουργία προγραμματικού, μαχητικού, αριστερού, ριζοσπαστικού προεδρείου για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Στόχος του νέου προεδρείου πρέπει να είναι η υπογραφή μιας ικανοποιητικής ΣΣΕ, με αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ έχουν πληρώσει με τεράστια απώλεια εισοδήματος την οικονομική κρίση, για την οποία δεν φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη. Είναι καιρός οι εργοδότες, οι ιδιοκτήτες και μέτοχοι των ΜΜΕ, να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώσουν και αυτοί την κρίση.
Η νέα ΣΣΕ πρέπει να έχει ειδική μνεία για τους χαμηλόμισθους συναδέλφους μας. Καμία απόλυση για κανένα συνάδελφο!
Η συμμετοχή της Πρωτοβουλίας στο συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μας βάζει μπροστά σε καινούργιες ευθύνες. Θεωρούμε ωστόσο ότι η εκλογή ενός εκπροσώπου δεν είναι από μόνη αρκετή για να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση στον κλάδο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βγουν μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής του Μνημονίου στα ΜΜΕ. Στη μάχη επανασύνδεσης της δημοσιογραφίας με την κοινωνία Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ένα ριζοσπαστικό, μαχητικό προεδρείο, το οποίο θα ηγηθεί, μαζί με τους εργαζόμενους σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ, μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας για την ανατροπή του εργασιακού μεσαίωνα και την υποδούλωση στους πιστωτές.



2)Tην Τετάρτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.

Αρ. Πρωτ.:1435 /30-5-11
Προς
ΤΑ ΜΕΛΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να μετάσχετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20, με μοναδικό θέμα:

Συγκρότηση σε σώμα. Εκλογή μελών Προεδρείου.

Με την παράκληση να μην υπάρξει καθυστέρηση στην προσέλευση των μελών του Δ.Σ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Ο πλειοψηφήσας σύμβουλος
Δημήτρης Τσαλαπάτης

Παραλήπτες:
Γιάννης Αγγέλης
Μαρία Αντωνιάδου
Μαρία Γκίκα
Χρήστος Κυρίτσης
Βασίλης Λυριτζής
Αντώνης Νταβανέλλος
Νανά Νταουντάκη
Παναγιώτης Ράμμος
Δημήτρης Τρίμης
Γιώργος Φιλιππάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα μπλοκάκια παιδιά! Επιτέλους να ενταχθούν στο μθισθολόγιο.
Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουμε τρία και τέσσερα χρόνια σε εφημερίδες με φουλ ωράριο και να είμαστε με μπλοκάκι.

Financial Crimes είπε...

...και τα μπλοκάκια και τα portals και άλλα πολλά, ξεκινήσαμε ένα σταδιακό προγραμματισμό δουλειάς, με πρώτο βήμα τη στάση μας στη συγκρότηση του προεδρείου. Να μας «ενοχλείτε» για να μην μας απορροφούν οι εξελίξεις. Επόμενο μάζεμα προγραμματισμού δουλειάς θα κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή.