Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ελεύθερος προσωρινά ο συνάδελφος Απόλλωνας Λιακόπουλος

Ελέυθερος προσωρινά αφέθηκε ο συνάδελφος Απόλλωνας Λιακόπουλος πρίν λίγη ώρα και η δίκη του ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου. Την αναβολή ζήτησε ο εισαγγελέας γιατί δεν ήταν παρόν ο αστυνομικός μάρτυρας κατηγορίας.
Μαζί με τον συνάδελφο αλλοι 15 συλληφθέντες προσήχθησαν σήμερα στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων αλλά δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα για το πώς θα κινηθούν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αν πάντως κρίνουμε απο την περίπτωση του συνάδελφου Απόλλωνα όλες πρέπει να είναι αποτέλεσμα της αχαλίνωτης φαντασίας και βαρβαρότητας των μπάτσων που υλοποιώντας τη γραμμή της κυβέρνησης "διαλύστε τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα" έφτασαν σε τέτοια αποτελεσματα. Δέκα μπάτσοι να βαράνε έναν άνθρωπο και να τον κατηγορούν για αντίσταση κατά της αρχής.
Ευχαριστούμε όσους συναδέλφους (και όχι μόνο) έστειλαν βοήθεια για να μπορέσουμε να αποδείξουμε στη δίκη την αθωότητα του Απόλλωνα και την βαρβαρότητα των ΜΑΤ. Συνεχίστε να στέλνετε στοιχεία που να μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο.Όχι μόνο τον Απόλλωνα, αλλά και άλλες περιπτώσεις που οι μπάτσοι έκαναν τα αίσχη τους. Ευχαριστούμε την ΠΟΕΣΥ για την άμεση ανταπόκρισή της (ψήφισμα και νομική βοήθεια).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να συνεχίσετε να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον και για άλλα μέλη του γενικότερου κινήματος που δεν ανήκουν στις "τάξεις" σας.

Η αλληλεγγύη δεν είναι παραταξιακή.

Financial Crimes είπε...

Ποτέ δεν κάναμε διακρίσεις σε θέματα αλληλεγγύης. Μια αναδρομή στο blog βοηθάει.