Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

STAR FM Θεσσαλονίκης


Στα όρια τους βρίσκονται 23 εργαζόμενοι (τόσοι απέμειναν μετά από τις απολύσεις) του πάλαι ποτέ ραδιοφωνικού κολοσσού της Θεσσαλονίκης, του ΣΤΑΡ ΦΜ. Το πιο νεανικό ραδιόφωνο της πόλης έχει γεράσει πριν την ώρα τους εργαζόμενους που έχουν να πληρωθούν εννιά μήνες.
Το χειρότερο όμως από όλα είναι το Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και πάλι από την αρχή, που ακούνε από την ιδιοκτησία του σταθμού. Ψεύτικες υποσχέσεις αναμεμιγμένες με προσδοκίες αγοραπωλησίας του σταθμού που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Ίσως σε κάποιο άλλο κόσμο, μία άλλη εποχή ένα άλλο σύμπαν. Και επειδή το θράσος δεν έχει όρια ο μεγαλοεπιχειρηματίας (κατά την φαντασία του) των μέσων απείλησε έμμεσα τους εργαζόμενους με e mail να μην υποβάλλουν μαζί με την φορολογική τους δήλωση και υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι αυτά που πήραν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφει η βεβαίωση αποδοχών του 2010.
Μιλάμε δηλαδή για πολύ γιούχα. Να σε φτύνουν και να νομίζει ότι έχει διαρροή η από πάνω μπουγάδα. Τα παρατσούκλια του πάλαι ποτέ καμπόσου ιδιοκτήτη έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία. Άλλωστε το χιούμορ είναι το μόνο αντίδοτο στον παραλογισμό που έχουν οι εργαζόμενοι. Οι περισσότεροι εκ των οποίων εκτός της απελπισίας τους, τον λυπούνται πλέον γιατί έχει γίνει το ανέκδοτο της πόλης. Και το καλύτερο είναι ότι εκπροσωπεί και τα υπόλοιπα ραδιόφωνα σε διαπραγματεύσεις για εργασιακές σχέσεις. Να γελάς και να κλαίς…..



Ένας εργαζόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια: