Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αλληλεγγύη από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που, αφού δεν βρήκε άλλο νόμιμο τρόπο να πολεμήσει το συνάδελφο Γενικό Γραμματέα της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.), κατέφυγε στην προσφιλή της μέθοδο, τη συκοφαντία, τη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη λασπολογία. Κατηγορεί τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., ότι χθες το πρωϊ χειροδίκησε σε τεχνικό εργαζόμενο-ρόμποκοπ (εικονολήπτη – ηχολήπτη – τεχνικό ραδιοζεύξεων – οδηγό κλπ) του Τ/Ο σταθμού ΣΚΑΪ, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει επίσης την απαράδεκτη συμπεριφορά δημοσιογράφων του σταθμού, οι οποίοι χωρίς πρώτα να επιβεβαιώσουν τα γεγονότα, ως όφειλαν άλλωστε, έγιναν ‘’βασιλικότεροι του βασιλέως’’ υπερασπιζόμενοι το πρώην και νυν αφεντικό τους.
Καταδικάζουμε την καταστρατήγηση, εκ μέρους του ΣΚΑΪ, των Σ.Σ.Ε. ο οποίος πρώτος των πρώτων επέβαλε, παράνομα, στους εργαζόμενους τις ατομικές συμβάσεις εργασίας και οδήγησε στον Καιάδα όσους τις αρνήθηκαν. Η αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά των ιθυνόντων του σταθμού δεν θα περάσει.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο Γενικό Γραμματέα της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και θα είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό του.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: