Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΤ: Εκ προμελέτης ή εξ αμελείας?

Απορίες με αφορμή την πρόταση στη συνέλευση που πλειοψήφησε και από ότι μάθαμε δεν έγινε δεκτή από την ΕΣΗΕΑ.

Υπάρχει περίπτωση να σταλεί εξώδικο από την ΕΣΗΕΑ ότι οι δημοσιογράφοι θα εφαρμόζουν το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, που είναι παραπάνω από το ωράριο των δημοσιογράφων?

Ποιός θα υπέγραφε τέτοιο έγκλημα κατά των ΣΣΕ?

Ποιός σοβαρός νομικός σύμβουλος θα υπέγραφε να εφαρμόζουν οι δημοσιογράφοι το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά «μερικώς», όσες ώρες δηλαδή τους αντιστοιχούν?

Υπάρχει περίπτωση να σταλεί εξώδικο από την ΕΣΗΕΑ και να υπογραφεί από νομικό σύμβουλο, που να λέει ότι οι δημοσιογράφοι θα εφαρμόζουν το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, εργαζόμενοι μόνο πρωί, όταν πουθενά δεν είναι αποτυπωμένο ότι το ωράριο στο δημόσιο είναι μόνο πρωινό?



Πρόκειται για συνειδητή πρόταση «παγώματος» των απεργιακών κινητοποιήσεων, από υποστηρικτές και της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-τραπεζιτών, με εγκληματικές συνέπειες στις ήδη χτυπημένες ΣΣΕ, που εκμεταλλεύεται τις οικονομικές πιέσεις που προκαλούν οι απεργίες στους συναδέλφους.


Παλεύουμε στο πλευρό όλων των εργαζομένων για να πέσει η κυβέρνηση και να σταματήσει η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα। Δεν αγωνιζόμαστε για «να εξαιρεθεί ο κλάδος μας», αλλά για να σταματήσει η επίθεση που γίνεται εναντίον ΟΛΩΝ των εργαζομένων.

Όποιος νομίζει ότι θα "εξαιρεθεί", τώρα απλώς τον τυλίγουν στο χαρτί για να τον φάνε μετά, όταν θα έχουν τελειώσει με τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: